L-tek stiller til DM-stævnet blandt andet op med fra venstre Kasper Sortkjær, Claus Koch, Nicolas Bøgild, Matias Fjeldal Olsen og Michael Jensen. Arkivfoto

L-tek stiller til DM-stævnet blandt andet op med fra venstre Kasper Sortkjær, Claus Koch, Nicolas Bøgild, Matias Fjeldal Olsen og Michael Jensen. Arkivfoto

Indefodbold:

L-tek tror på topplacering til DM i Grenaa

De to hold fra Djursland starter i den samme indledende pulje ved DM i indefodbold lørdag i Grenaa Idrætscenter

Af
Af Martin Schultz

L-tek fra Nørager har en plads i semifinalen som målsætning, når Djurslands bedste indefodboldhold sammen med blandt andet Blanketgaarden fra Vivild lørdag eftermiddag tager hul på årets store DM finalestævne i Grenaa Idrætscenter.
“Vi satser på at komme i semifinalen, og er vi først der, kan alting ske,” siger Michael Jensen fra L-tek.
Også arrangøren af DM i indefodbold, Nikolaj Søjmark, Grenaa, tror på gutterne fra Nørager, som har forstærket sig med fire divisionsspillere.
“L-tek er blandt de fire hold, som jeg tror kan vinde DM-titlen,” siger Nikolaj Søjmark, som er indehaver af fodboldportalen indefodbold.dk.

Kom med på et wildcard

Mens L-tek har deltaget i DM-stævnet flere gange, er de unge spillere fra Blanketgaarden i Vivild med for første gang.
“Vi har som mål at komme videre til mellemrunden,” siger Frederik Bjerregaard fra Blanketgaarden. Holdet kom med til DM på stævnets eneste wildcard efter en fin sæson med gode resultater.
Holdet består af tre unge spillere fra Vivilds serie 2 hold, forstærket med de tidligere Vivildspillere Henrik Borup fra Randers Frejas Danmarksseriehold og alderspræsidenten, den 24-årige Anders Holvad, som spiller på Brabrands 2. divisionshold. De øvrige spillere er fra 19 til 21 år. Til DM har holdet desuden forstærket sig med den kun 18-årige Hornbæk-spiller Frederik Hoe, som fornylig blev kåret til stævnets bedste spiller ved Brix Cup i Auning.
“Vi har spillet fodbold sammen, siden vi var små drenge. Så vi er rigtig godt sammenspillede og har et godt kendskab til hinanden,” siger Frederik Bjerregaard om Vivild-drengens opstigning til indefodboldens absolutte elite.

Starter i to puljer

Stævnet starter lørdag kl. 14.30, men allerede fra kl. 12.50 er der et U15/16 forstævne med lokale hold.
De ti deltagende hold fra hele landet starter i to puljer. De tre bedste hold fra hver pulje går videre til mellemrunden. De fire bedste hold kvalificerer sig til at spille semifinale.
Blandt favoritterne er sidste års DM-vinder Hobro Apotek med de to indendørsspecialister, de rutinerede tvillingebrødre Martin og Peter Thomsen på holdet. De to brødre var begge med på det Hobrohold, som i søndags i den TV-transmitterede Arbejdernes Landsbank Cup i Brøndby Hallen spillede Hobro frem til finalen, som holdet tabte til Vejle Boldklub i straffesparkskonkurrencen, efter at både den ordinære og forlængede spilletid var endt uafgjort.
Peter Thomsen, som ikke længere spiller på eliteniveau i Hobro, var en suveræn god målmand, mens Martin Thomsen forsætter med at imponere med den samme sublime teknik og store spilforståelse, som i efteråret skaffede ham et solidt gennembrud som superligaspiller.

En lille driblekunstner

Blandt de øvrige favoritter er også de sjællandske hold Saxo Bank og MD Rustfri med en række kendte divisionsspillere på holdkortet.
På Saxo Banks hold optræder blandt andet den tidligere FCK- og landsholdsspiller Martin Johansen, som ligesom sin tvillingebror Michael Johansen er kendt som en teknisk dygtig og driblestærk spiller. Han sørger med garanti for, at der bliver underholdning på halgulvet i Grenaa Idrætscenter.
Semifinalerne og finalen ventes at blive spillet lørdag aften mellem kl. 21 og 22.05.

null

Publiceret 15 January 2015 13:47