Blanketgaarden ApS fra Vivild fik den sidste plads til DM gennem det eneste wildcard. Det er fra venstre Frederik Bjerregaard, Onur Albayrak, Henrik Borup, Sebastian Stær og Niklas Mathiesen. Anders Holvad er ikke med på fotoet. Arkivfoto

Blanketgaarden ApS fra Vivild fik den sidste plads til DM gennem det eneste wildcard. Det er fra venstre Frederik Bjerregaard, Onur Albayrak, Henrik Borup, Sebastian Stær og Niklas Mathiesen. Anders Holvad er ikke med på fotoet. Arkivfoto

To lokale hold med til DM i indefodbold

Blanketgaarden fra Vivild fik tildelt det enste wildcard til den sidste plads til DM i Grenaa på lørdag

Af
Af Martin Schultz

?Der bliver den hidtil bedste repræsentation fra Djursland, når der lørdag eftermiddag og aften afholdes Unibet DM i indefodbold i Grenaa Idrætscenter.
Landets ti bedste indendørshold møder op til Grand Prix Masters finalestævnet, som arrangeres af Danmarks største indefodbold portal, indefodbold.dk

L-tek og Blanketgaarden

Blandt de ni hold, som gennem indendørssæsonen 2014/15 har indsamlet points ved Grand Prix Master stævner i idrætshaller over hele landet, er L-tek fra Nørager, som så sent som i weekenden vandt det store stævne Gardin Lis Cup i Voldumhallen. L-tek endte på en samlet 4. plads på GPM ranglisten 
"Hjemmeholdet" Gardin Lis blev nr. 2 ved stævnet og selvom holdet dermed endte på en 10. plads på Grand Prix Master ranglisten, så valgte stævnearrangørerne søndag aften at tildele det eneste wildcard til Blanketgaarden, som endte på en 12. plads på ranglisten.

De to lokale hold, som nærmest får hjemmebane i Grenaa og kan forvente stor tilskueropbakning, kommer op i mod særdeles skarpe hold fra både Sjælland og Jylland.
Sidste års DM vinder, Hobro Apotek, møder op i stærkeste opstilling.
“Vi er blevet informeret om, at Hobro Apotek stiller op med Martin Thomsen på holdet, og det styrker dem væsentligt,” siger direktør og ejer af indefodbold.dk, Nikolaj Søjmark fra Grenaa.

Publikum kan ifølge indefodbold.dk-direktør Nikolaj Søjmark se frem til en lang række divisionsspillere og tidligere stjernespillere som den gamle FCK-spiller Michael Johansen, som kommer til Grenaa med vinterens mest vindende hold, Saxo Bank.
L-tek stiller op med flere divisionsspillere, mens Blanketgaarden stiller med en stor portion talent fra Vivilds eget Serie 2 seniorhold, anført af Anders Holvad fra Brabrands 2. divisionshold.

Publiceret 12 January 2015 15:06