Aarhus Håndbolds målmandsikon, Jan “Tromle” Nielsen, var forleden forbi Glesborg for at underskrive samarbejdsaftalen med Nørre Djurs HK. Han flankeres af håndboldformand Karen Margrethe Fogh Nielsen (tv) og bestyrelsesmedlem Aase Østergaard.

Aarhus Håndbolds målmandsikon, Jan “Tromle” Nielsen, var forleden forbi Glesborg for at underskrive samarbejdsaftalen med Nørre Djurs HK. Han flankeres af håndboldformand Karen Margrethe Fogh Nielsen (tv) og bestyrelsesmedlem Aase Østergaard.

Samarbejde:

Nørre Djurs HK på hat med Aarhus

Glesborg-klubben samarbejder fremover med Aarhus Håndbold

Af
Af Lars Norman Thomsen

Nørre Djurs HK har indgået en samarbejdsaftale med Aarhus Håndbold.
En aftale, som ungdomskonsulent Henrik Elkjær ser mange perspektiver i for Nørre Djurs HK.
"Grundlæggende har begge klubber en interesse i at styrke håndbolden og interessen for sporten i Østjylland," siger Henrik Elkjær.
"Aarhus Håndbold  har som eliteklub et ønske om at komme tættere på de lokale klubber. Ikke for at støvsuge dem for talenter, men ved at levere sparring og inspiration."

Et løft til trænere

Nørre Djurs HKs trænere på alle niveauer vil fremover kunne hente inspiration på en række trænerseminarer, som Aarhus HK arrangerer med vidt forskellige temaer.
"Der bliver ti årlige seminarer for trænere, som vi vil opfordre vores trænere til at deltage i," siger Henrik Elkjær.
Det første er allerede løbet af stabelen.
Det foregik i Aalborg, hvor Aalborg Håndboldklubs cheftræner, de mangeårige landsholdsspiller Jesper Jepsen og hans assistent Stefan Madsn gav deres bud på håndboldspillet lige nu og i fremtiden.
"Jeg er helt sikker på, at vores trænere, og dermed også vores medlemmer, vil blive endnu dygtigere ved at være med til disse seminarer. Det vil helt klart give dem et løft," siger Henrik Elkjær.

På besøg i Hulen

Aftalen betyder også, at repræsentanter for Aarhus Håndbold mindst 1-2 gange om året kigger forbi Nørre Djurs Hallen, Hulen som den er døbt i folkemunde, for at træne de lokale spillere.
"Det betyder meget for os, at vi gennem samarbejdet med Århus Håndbold får mulighed for at give de unge spillere en række gode oplevelser og derigennem blive dygtigere til at fastholde dem i klubben.," siger Henrik Elkjær, der også ser muligheder for Nørre Djurs HK i forhold til sponsorpleje.
"Vi kan selvfølgelig lære af en eliteklub som Aarhus Håndbold også på dette område, selv om vi er en breddeklub," siger Henrik Elkjær.
"I Nørre Djurs HK er vi meget af afhængige af vores mange lokale sponsorer, og vi  har en interrese i at udvikle samarbejdet til gavn for begge parter."

Publiceret 14 December 2014 17:27