L-tek som holdet så ud til Sparekassen Djursland Cup i Vivild for 14 dage siden. Siden er Nøragerholdet blevet forstærket med flere divisionsspillere. Arkivfoto

L-tek som holdet så ud til Sparekassen Djursland Cup i Vivild for 14 dage siden. Siden er Nøragerholdet blevet forstærket med flere divisionsspillere. Arkivfoto

Indefodbold:

L-tek måtte bøje sig i finalen i Bygma Cup

To lokale hold var med helt fremme i slutspillet til Bygma Cup I Grenaa Idrætscenter

Af
Af Martin Schultz

L-tek fra Nørager og Blanketgaarden fra Vivild var med helt fremme, da et af landets mest attraktive indendørsstævner, Bygma Cup, fredag og lørdag blev afviklet i Grenaa Idrætscenter.
I den med spænding imødesete Herre A række dystede nogle af landets bedste indendørshold om en 1. præmie på 20.000 kr., og L-tek var meget tæt på at løbe med gevinsten.
L-tek spillede sig nemlig efter en glimrende turnering frem til finalen, hvor holdet med spillere fra Nørager, forstærket med forskellige divisionsspillere, spillede sig helt frem til finalen.

Saxo Bank vandt deres anden storsejr

Her måtte holdet dog bøje sig for sæsonens tilsyneladende stærkeste hold, Saxo Bank fra Sjælland, som vandt finalen over L-tek med 3-1.
På Saxo Bank holdet spiller blandt andet den tidligere FC København profil, Michael Johansen, og divisionsspillere som Mark Leth Pedersen fra Roskilde og Daniel Udsen fra FC Helsingør.
Saxo Bank kom lige fra en anden storsejr i sidste weekend, hvor holdet sikrede sig en 1. præmie på 25.000 kr. i Flex Gulvservice Cup i Herlev.

L-teks Matias Fjeldal Olsen, kåret som stævnets bedste spiller

L-tek tog et skridt frem med 2. pladsen og 8.000 kr. i præmie i Bygma Cup efter en 3. plads i Sparekassen Djursland Cup. Samtidig blev L-teks Matias Fjeldal Olsen, som spiller for en klub i Norge, kåret til stævnets bedste spiller.
I kampen om tredjepladsen fik de unge fra Blanketgaarden i Vivild et flot comeback efter en skuffende sæsonpremiere i Sparekassen Djursland Cup i Vivild for 14 dage siden, hvor holdet slet ikke kom i gang og ikke kvalificerede sig til finalekampene.
Blanketgaarden besejrede MD Rustfri med 4-3 i kampen om tredjepladsen.
DM-vinderne fra Hobro Apotek, som fik en andenplads til Sparekassen Djursland Cup i Vild, måtte nøjes med en 5. plads ved årets Bygma Cup.

Publiceret 07 December 2014 16:18