Cheftræner Kasper Eriksen måtte selv trække i tøjet og spille tolv minutter, da Auning tabte 2-1 til Nielstrup/Voldum. Arkivfoto.

Cheftræner Kasper Eriksen måtte selv trække i tøjet og spille tolv minutter, da Auning tabte 2-1 til Nielstrup/Voldum. Arkivfoto.

Seriefodbold:

Auning fortsat uden sejr efter fem turneringsrunder

Lørdag tabte de blå-hvide i en svækket udgave til Nielstrup/Voldum med 2-1

Af
Af Lars Norman Thomsen

Cheftræner Kasper Eriksen måtte selv agere 14. mand, da Auning lørdag tabte udekampen i Serie 2 til Nielstrup-Voldum med 2-1 (2-1).
"Vi havde 15 afbud til førsteholdet, fordi folk enten var til bryllup eller prioriterede Aarhus Festuge eller Race Day i Allingåbro," siger målmandstræner Jacob Kliver.
"Det er selvfølgelig ikke tilfredsstillende, men det er ikke op til mig at drage en konsekvens. Det er helt op til de to trænere (Kasper Eriksen og Dennis Holdgaard, red.)," tilføjer Jacob Kliver.
Dennis Holdgaard var som altid med i startopstillingen, mens Kasper Eriksen for en gangs skyld altså selv måtte trække i tøjet.
 
 

Alle mål scoret før pausen

Ingen af de to duellanter havde endnu smagt sejrens sødme før deres indbyrdes møde i femte spillerunde.
"Nielstrup-Voldum scorede først til 1-0, inden Anders Friis Laursen udlignede for os. Desværre nåede hjemmeholdet at score en gang mere inden pausen," opridser Jacob Kliver kampforløbet.
"Efter pausen manglede vi ganske enkelt noget power til at komme igen, men vi fik atter annulleret et mål for offside, og det var en hårfin kendelse," lyder det fra Kliver.

Der skal mindst fem sejre til

Med ni spillerunder tilbage og kun et point i bagagen imødeser Jacob Kliver en række knald-eller-fald-opgør.
"Der skal nok minimum fem sejre til for at klare frisag, så der skal snart den første sejr på kontoen," siger han.
"Vi har holdet og spillerne til det. Jeg håber, at det vil lykkes, men jeg er også enig i det generationsskifte, som klubben er i gang med. Det kan komme til at koste, men så må vi ned i Serie 3 og bygge op igen."
Lørdag gælder det Dronningborg på Auning Stadion klokken 13.30. Dronningborg har kun spillet tre kampe til dato og endnu ikke fået point.
Senest tabte holdet hjemme til oprykkerne, det ubesejrede tophold TMV 8530, med hele 7-2.
 

Auning stillede med føgende 14:

 1. Daniel Thygesen Sollie
 2. Nikolaj Hougaard
 3. Andreas Dahl Andersen
 4. Bobby Brix
 5. Dennis Holdgaard
 6. Anders Friis Laursen
 7. Daniel Nielsen
 8. Danni Bjerre
 9. Frederik Køtter
 10. Benjamin H. Jakobsen
 11. Emil Krabbe
 12. Kristian Johnsen
 13. Mikkel Schnoor
 14. Kasper Eriksen

 

Publiceret 01 September 2014 17:00