Rasmus Grønberg Hansen (forrest) er nu ikke længere bundet kontraktligt til Randers FC og er fri til at finde en ny klub. Arkivfoto.

Rasmus Grønberg Hansen (forrest) er nu ikke længere bundet kontraktligt til Randers FC og er fri til at finde en ny klub. Arkivfoto.

Grønberg og Randers blev aldrig det perfekte match

Den tidligere ungdomsspiller i IF Midtdjurs har fået ophævet sin kontrakt med kronjyderne

Af
Af Lars Norman Thomsen

Forventningerne var store, da den tidligere ungdomsspiller i først Viking Pindstrup og siden IF Midtdjurs og Randers Freja, Rasmus Grønberg Hansen, 28, i januar 2011 kom ”hjem” til Randers FC på en 4-årig kontrakt efter afstikkere til FC Midtjylland og SønderjyskE.
Men begge parters forventninger er aldrig helt blevet indfriet, og derfor er det kun naturligt, at Rasmus Grønberg Hansens kontrakt med Randers FC netop er blev revet midt over efter fælles overenskomst Randers FC og spilleren imellem.
Rasmus Grønberg Hansen startede hos Randers FC i sommeren 2011, hvor kronjyderne netop var rykket ned, og han var således med til at sikre kronjyderne oprykning til Superligaen året efter.
Trods oprykningen fik Rasmus Grønberg Hansen at vide, at han godt kunne se sig om efter en anden klub i sommerens transfervindue, men det lykkedes aldrig.

I stedet blev han lejet ud til først SønderjyskE og siden Vejle, men uden at det afkastede et nyt arbejdssted.
Ramus Grønberg Hansen kan nu frit gå ud og finde en ny klub uden at skulle skele til transfervinduets deadlines. Et friskt bud på en ny klub kunne være Superligaens darling Hobro, der mangler supplementer til midtbanens maskinrum, og her vil Rasmus Grønberg Hansen være et oplagt alternativ med sin erfaring fra 117 Superliga-kampe for FC Midtjylland, SønderjyskE og Randers FC.
 
 

Ramus Grønberg Hansen har spillet 9 landskampe for Danmark:
1 U21, 1 U19, 3 U18, 3 U17, 1 U16.

Publiceret 21 August 2014 16:55