Vivild var uden topscorer Paulo Maciel i torsdagens opgør og tre andre stamspillere, og det var mere end holdet kunne bære. Arkivfoto.

Vivild var uden topscorer Paulo Maciel i torsdagens opgør og tre andre stamspillere, og det var mere end holdet kunne bære. Arkivfoto.

Seriefodbold:

Vivild tabte overraskende til nyoprykker

Et klogt spillende og godt indstillet TMV 8530 mandskab vandt torsdag aften 3-1 på Langhøj Idrætscenter over en oprykningsfavoritterne i Serie 2

Af
Af Lars Norman Thomsen

Vivild uden toppen af kransekagen: Frederik Bjerregaard, Morten Tolbod og Jakob Hørning, alle ude med skader, og topscorer Paulo Maciel, arbejde i København - tabte overraskende i sæsondebuten torsdag aften på hjemmebane med 3-1 til nyoprykkede TMV 8530 (et overbygningshold fra klubberne Virup IF og Todbjerg/Mejlby IF).
"Et fint hold, der var meget velorganiseret, og havde gode folk i alle kæder," lyder det anerkendende fra Vivilds cheftræner Henrik Angermair om nyoprykkerne.
Han var derimod skuffet over sine egnes præstation eller mangel på samme.
"Vi havde en stor chance allerede efter et minut ved Kasper Pedersen efter perfekt opspil af Jimmi Hansen, men Kasper brændte desværre, og så var det lidt som om, at gassen gik af ballonen, og alt for mange meldte sig ud i stedet for at kæmpe sig ind i kampen."

0-2 ved pausen

De klogt spillende gæster bragte sig foran både 1-0 og 2-0 før pausen, men Vivild kom med på vognen igen seks minutter ind i 2. halvleg, da Niklas Mathiesen sikkert udnyttede et straffespark.
Samme Niklas Mathiesen brændte kort efter en stor chance for at udligne og tilføre sit hold mere tro på, at sejren kunne køres i hus.
Allerede før pausen sendte Henrik Angermair veteranen Martin Kragbæk i spil i håb om, at han kunne give mere power på banen, og den løbestærke spiller leverede også varen, men måtte efter 65 minutter gå ud igen med et trælår, som han ikke kunne få bugt med.
TMV 8530 lukkede opgøret små 20 minutter før tid.
"Et glimrende mål scoret direkte på frispark. Meget flot sparket ind," roser Henrik Angermair.

Thomas Thorngaard bedste mand

Det var ikke lige den start, Vivild havde planlagt efter en god sæsonoptakt, men afbud fra fire bærende kræfter var altså mere end, at truppen kunne bære.
Udsigterne for de fire i forhold til næste kamp, lokalopgøret mod Auning på tirsdag, er fortsat uafklarede.
"Frederik Bjerregaard kommer helt sikkert ikke med. Hans korsbånd i det ene knæ er ikke rykket over, men er flosset, og derfor skal han gå med en skinne for at beskytte knæet det i de næste fire uger," fortæller Angermair.
"Jeg håber på Paulo (Maciel, red.), men han har fået nyt arbejde, så jeg ved reelt ikke noget, før vi når tirsdag, og med hensyn til Tolbod går det fremad, og det samme med Hørning, men det er langtfra sikkert, at de kan spille allerede tirsdag."
I torsdagens opgør var Thomas Thorngaard bedste Vivild-spiller, ifølge træneren. Resten spillede et stykke under det niveau, de normalt bevæger sig på.

Holdopstilling:

Vivild mønstrede følgende 14 i opgøret mod TMV 8530:

 1. Benjamin Bendixen
 2. Emil Thyre
 3. Frederik Espensen
 4. Jeppe Højlund Thommesen
 5. Jimmi Hansen
 6. Kasper Hvid Andersen
 7. Kasper Laursen
 8. Kasper Pedersen
 9. Lauge Feldskov Andersen
 10. Martin Kragbæk
 11. Niels Krogsgaard
 12. Niklas Mathiesen
 13. Sebastian Stær
 14. Thomas Thorngaard

 

Publiceret 15 August 2014 08:37