Kasper Hansen er ud en af rigtig sportsfamilie. Faderen Flemming er mangeårig førsteholdsspiller i fodbold i Stenvad og Gjerrild/Bønnerup, og onklerne Søren og Jakob Johanson har spillet i AGF som unge og Søren også hos FC Djursland.

Kasper Hansen er ud en af rigtig sportsfamilie. Faderen Flemming er mangeårig førsteholdsspiller i fodbold i Stenvad og Gjerrild/Bønnerup, og onklerne Søren og Jakob Johanson har spillet i AGF som unge og Søren også hos FC Djursland.

Nedtælling til lokalopgør:

Ung mand i rammen tror på fremtiden

Nørre Djurs HKs Kasper Hansen har fået kærligheden at føle på seniorplan, men tudefjæs bliver han aldrig

Af
Af Lars Norman Thomsen

Unge Kasper Hansen, 19, viste allerede i slutningen af sidste sæson, da lokummet begyndet at brænde for Nørre Djurs HK i kampen for at holde sig oven vande i 3. division, at han kunne gøre en forskel.
Den unge keeper, der har Kasper Hvidt som sit store forbillede, er en rolig og velovervejet gut uden for banen uden de store armbevægelser, men når adrenalinen pumper, hallyset bliver tændt og afslutningerne begynder at komme som haglbyger, er Kasper Hansen i sit rette element. Så bliver næverne knyttet, og der bliver både råbt og jublet igennem efter en vellykket redning.

Træningen har fået et pift

Kasper Hansen, der bor i Bønnerup og netop har fået fast stilling som pædagogmedhjælper på Djurslandsskolen, får selv tid til at træne Nørre Djurs HKs U14 drenge sammen med holdkammeraten Simon Østergaard.
Men det er træningen med seniorerne, der naturligvis fylder mest, og det har været en fornøjelse for ham at blive rykket op til de ældste efter to gode U18 sæsoner.
"Der er en fantastisk energi til træning, og det skyldes ikke mindst, at Erik (Flak Jørgensen, red.) og Jan (Mathiesen, red.) er kommet til som trænere. De to har formået at få mange til træning, fordi de stiller krav og laver inspirerende træning," roser Kasper Hansen.
Selv om det kun har givet fem point på bogen i 11 kampe, får det ikke det unge målmandstalent til at afskrive chancerne for at blive i 3. division. "Vi har manglet noget rutine i mange kampe, der har ligget på vippen, og det har kostet, men vi er et ungt hold, der lærer i hver kamp."

Kommer tilbage igen

Hvis det skulle ske, at Nørre Djurs HK efter 4 sæsoner i 3. division må gå den tunge gang ned i Jyllandsserien, når det endelige pointregnskab er gjort op om et par måneder, får det ikke Kasper Hansen til at frygte for fremtiden.
"Jeg tror, at hovedparten fortsætter, fordi Erik og Jan gør det godt som trænere, og jeg er sikker på, at vi nok skal komme tilbage, fordi vi er unge, og der er flere talenter på vej."
Plet skal vaskes af
Kasper Hansen kan hurtigt kalde minderne fra efterårets 30-18 nederlag i lokalopgøret i Grenaa frem på nethinden, og det er ikke en hyggelig familiefilm, der bliver afspillet.
"Jeg kan huske, at jeg var meget nervøs på grund af de mange mennesker, og det tror jeg også, mange af de andre var. På lørdag er vi i egen hule, og så er vi et helt andet hold."

Lokalopgøret i 3. division herrer, Nørre Djurs HK - Aastrup/hammelev-Grenaa spilles lørdag 25. januar klokken 16.45.

Publiceret 23 January 2014 13:36