Lørdagen byder på masser af 'oldies but goodies' håndbold i Assentoft Hallerne til den årlige X-Mas Cup.

Lørdagen byder på masser af 'oldies but goodies' håndbold i Assentoft Hallerne til den årlige X-Mas Cup.

Håndbold for gamle damer og mænd

Støtteforeningen for Hørning Gymnastikforening og DGI Østjylland inviterer igen til X-Mas Cup i Assentoft Hallerne den første lørdag i det nye år for håndboldspillere i den lidt ældre kategori

Af
Af Lars Norman Thomsen

håndbold Der er tilmeldt 38 hold til den årlige X-Mas Cup i Assentoft Hallerne lørdag 4. januar, der som altid har Hørning Gymnastikforening og DGI Østjylland som arrangører.
X-Mas Cup er et håndboldstævne for spillere, der er blevet lidt ældre, lidt tungere og har fået et par sølvstænk i lokkerne. De 38 hold skal sammenlagt spille 46 kampe. Først match spilles klokken 8.30, og det sidste pletskud fyres af cirka klokken 18.30, lige før håndbold bliver til aftenfest.

Vil vinde

Selv om det sociale samvær fylder meget i stævnet, er der ikke tvivl om, at der bliver gået til stålet, fordi alle deltagende spillere naturligvis har et sundt konkurrence-gen i behold.
Den indbyrdes konkurrence er stadig gældende på banen, men det betyder ikke, at man ikke kan hygge sig sammen efterfølgende uden for banen.
Der har gennem tiden været stor interesse for at deltage i X-Mas Cup'en, og deltagelse i stævnet er efterhånden blevet en tradition for rigtig mange håndboldspillere af den lidt ældre årgang.
Der spilles i 6 rækker og de 38 tilmeldte hold fordeler sig i år således:

  • 3 Old Girls A
  • 12 Old Girls B
  • 6 Grand Old Girls
  • 7 Old Boys
  • 6 Grand Old Boys
  • 4 Super grand Old Boys
Håndboldstævnet afsluttes, som det sig hør og bør, med præmieoverrækkelse.
Vinderne i de 6 rækker vil få overrakt en præmie fra stævnets hovedsponsorer Bryggeriet Thor (Royal Unibrew) og Sparekassen Kronjylland.
Efter en lang håndbolddag sluttes stævnet - som tidligere - af med en aftenfest med fælles spisning og dans. Også her er interessen for at deltage stor, fortæller arrangørerne.

På X-MAS Cup’ens hjemmeside (www.x-mascup.dk) er der flere oplysninger om stævnet.

Publiceret 03 January 2014 16:43