Nøragers trænertrio, Martin Andersen (tv) og Allan Haslund, kunne glæde sig over, at det lykkedes at komme tilbage på sporet efter pausen, hvor førstnævnte scorede et mål, der kandiderer til, at være sæsonens flotteste på Nørager Stadion.

Nøragers trænertrio, Martin Andersen (tv) og Allan Haslund, kunne glæde sig over, at det lykkedes at komme tilbage på sporet efter pausen, hvor førstnævnte scorede et mål, der kandiderer til, at være sæsonens flotteste på Nørager Stadion.

Seriefodbold:

Nørager og Auning vendte tingene på hovedet

Lokalopgøret i Serie 1 på Nørager Stadion sluttede 2-2 efter en kamp, der mindede meget om det modsatte opgør i Auning - blot med modsat fortegn

Af
Af Lars Norman Thomsen

Nørager og Auning kæmper en hård kamp for at overleve i den tætte bundstrid i Serie 1, der involverer 5-6 hold af de 8 mandskaber i rækken.
Lørdag krydsede de to klubber klinger på Nørager Stadion, og ligesom i den modsatte kamp i Auning tidligere på sæsonen sluttede opgøret også denne gang 2-2 (0-2).
På Auning stadion kunne gæsterne gå til pause med en 2-0 føring, og det samme var tilfældet på Nørager Stadion. Blot var det nu Auning i gæsterollen.
Auning, der var uden stopperen Mads Møller (på ferie i Berlin), og fik midtbanestyrmanden Christian Dahl skadet (fiberskade) efter blot fem minutters spil, bragte sig på den grønne gren i de første 45 minutter på to straffesparksmål - begge sikkert eksekveret af Danni Bjerre.
Det var to gange Ole, Nielsen og Jensen, der var synderne hos Nørager. Førstnævnte klippede Aunings Bobby Brix, mens sidstnævnte fjernede benene under Mogens Laursen på kanten af straffesparksfeltet.
"Der var lidt tvivl om det sidste straffespark, men flere sagde til mig efter kampen, at kendelsen var god nok. forseelsen blev begået inde i feltet," siger Nøragers cheftræner Allan Haslund.

Kongeudligning af Martin Andersen

I pausen advarede Aunings cheftræner Kasper Eriksen sine spillere om, at der måske lurede et straffespark til hjemmeholdet efter, at gæsterne havde fået hele to før pausen.
Cheftrænerens frygt viste sig at være begrundet, men han havde ikke noget at indvende over straffesparkskendelsen efter en time.
"Anders Friis Laursen fik fordel af at blive ramt på armen i feltet, så den kendelse kunne vi ikke sige noget til," erkender Kasper Eriksen.
Ole Jensen, en af synderne fra første halvleg, scorede sikkert på straffesparket.
Minuttet senere havde Aunings Bobby Brix en mega-chance for at lukke ballet, men han missede det store tilbud.
I stedet var det hjemmeholdet som kom på tavlen, da spillende assistenttræner Martin Andersen med et kvarter igen valgte at sparke til kuglen fra en position lidt over midten.
Bolden strøg i kassen med et brag, og begge trænere tøver ikke med at placere scoringen i kategorien: KONGEKASSER.

Spændende sidste fem spillerunder

I begge lejre kan man nu se frem til fem uhyre spændende sidste spillerunder.
Auning indtager lige nu sidstepladsen med 8 point, mens Nørager på en plads over har 9 point. Samme pointantal har Søften, mens Langå har 10 point, Kolind-Perstrup 11 point og ASA 13 point.
I næste spillerunder møder Nørager hjemme Kolind-Perstrup i et nyt lokalopgør lørdag eftermiddag klokken 15.30, mens Aunings program i de to kommende runder lyder på de to tophold, Dronningborg og Skovbakken.
Søndag gælder det først duksen Dronningborg på Auning Stadion klokken 16.
Til denne kamp regner Kasper Eriksen at have både Mads Møller og Christian Dahl til rådighed igen.
Nøragers Allan Haslund kan glæde sig over, at Michael Jensen igen er i fuldt vigør, og at den tidligere topscorer Rasmus Nørgaard er tilbage efter en afstikker i foråret til Allingåbro, fordi hans arbejde ikke levnede mulighed for at træne i fornødent omfang.
Thomas Rasmussen vender også tilbage til opgøret mod Kolind-Perstrup, ligesom lille Christian Mørch efter en længere skadespause måske kan aflaste fra bænken.

Publiceret 01 October 2013 09:16