Dommerbordet med Rikke Thorsøe (yderst th.) i spidsen sørgede for, at Bodega Cup skred frem efter planen.

Dommerbordet med Rikke Thorsøe (yderst th.) i spidsen sørgede for, at Bodega Cup skred frem efter planen.

Fotogalleri:

Michael Lumb kastede glans over Bodega Cup

Den tidligere AGF'er, der i weekenden skrev kontrakt med den tyske bundklub Bochum i 2. Bundesliga, var med på vinderholdet MJ Inventar ved indestævnet i Mørke

Af
Af Lars Norman Thomsen

Det blev lokale MJ Inventar, der løb med palmerne ved dette års Bodega Cup i Mørkke Idrætscenter.

Indehaver Morten Johansen kunne blandt andet mønstre et hold med spillere som den lokale ejendomsmægler Johnny Laursen, der har en fortid i AGF, Randers Freja, B93 og FC Midtjylland, trinde Pelle Pilgaard fra Hornslets Serie 1 og den tidligere AGF'er Michael Lumb.

Vandt på Golden Goal

Sidstnævnte kom direkte hjem fra et træningsophold på Korsika hos franske Bastia, hvor han havde forsøgt at gøre sine hoser grønne i jagten på en arbejdsplads efter at et ophold hos den russiske storklub Zenit Leningrad aldrig blev en succes. Efter Bodega Cup lykkedes det Lumb at få en korttidskontrakt frem til sommerferien med tyske Bochum.
MJ Inventar vandt i finalen over Ministeriet, der havde Daniel Zacher Sørensen, tidligere Kolind-Perstrup, som mastermind.
Finalen var yderst jævnbyrdig og måtte afgøres på Golden Goal - spil til først scorede mål.
De seneste års vindere FC Bearnaise deltog også i år, men med et decimeret mandskab. Derfor nåede holdet aldrig med, da toget gik.

Tilfredse arrangører

Folkene bag Bodega Cup med Tonni Christensen i spidsen var yderst tilfredse med årets udgave af Bodega Cup, der som altid var velbesøgt og præget af en god stemning.
Alle 32 tilmeldte hold mødte frem, og stævnet skred frem efter tidsplanen.
"Vi havde et fint stævne, men vi går med overvejelser om at gøre det muligt at have flere hold med, fordi interessen er stor nok til det. Det kræver kun lidt ændringer i spilleplanen," siger Tonni Christensen, der roser de mange lokale sponsorer for deres bidrag til, at Bodega Cup er en sund forretning.

Penge til Barcelona tur

I kølvandet på Bodega Cup vanker der en check på 5.000 kroner til fodboldungdommen i Mørke IF fra halinspektør Lene Munk Gravesen.
Den skal i år bruges til at medfinansiere deltagelse i en international turnering i Barcelona i efterårsferien for klubbens ældste drenge- og pigespillere.
"Turen kan laves til pris på cirka 3.000 kroner pr. spiller. Vi håber, at vi via tilskud og forskellige egne aktiviteter kan bringe prisen ned på 2.000 kroner," fortæller Tonni Christensen, der igen i år bliver træner for Mørkes U15 drenge sammen med Jesper Abildgaard.
Et hold som med tiden er udset til at udgøre et godt seniorhold i Mørke IF, der også i denne sæson har fælles seniorhold i Serie 5 sammen med TRIF.

Publiceret 31 January 2013 08:30