Paulo Maciel (tv) og Tor Kristensen Fabian-Jessing sørgede med hver en scoring for, at Vivild hentede Randers Frejas 2-0 føring.

Paulo Maciel (tv) og Tor Kristensen Fabian-Jessing sørgede med hver en scoring for, at Vivild hentede Randers Frejas 2-0 føring.

Lokalavisen Cup:

Brasiliansk kongescoring reddede det ene point til Vivild

Vivild var nede med 0-2 i dagens hjemmekamp mod Randers Freja, men så lynede holdets to tidligere Skovbakken spillere

Af
Af Lars Norman Thomsen

Vivild balancerede på randen af et nyt nederlag i lørdagens kamp mod Randers Freja i Serie 2 på Langhøj Idrætscenter.
"Vivild startede ellers kampen bedst og spillede bolden flot rundt. Det blev også til et par løse chancer, men scoringerne udeblev," fortæller Kurt Enevoldsen fra Team Vivild.

Efter 20 minutters spil tog Randers Frejas bedste mand Henrik Ortkjær en solotur, og da der ikke var nogen, der kunne stoppe ham, sparkede han til bolden fra kanten af feltet og udplacerede Vivilds unge målmand Jimmy Højholdt.

"Derefter vente kampen, og nu var det Randers Freja, der var mest på bolden og Vivild, som kun kom frem til et par chancer. Paulo Maciel havde en flot flugter tæt under mål, som kun en refleks-redning af Randers målmanden forhindrede i at gå i mål," fortæller Enevoldsen.

Randers Frejas chancer var større og flere, men flot målmandsspil af Jimmy Højholdt holdt Vivild inde i kampen.Stær satte tempo på

2. halvleg var ikke mere  end fem minutter gammel, da Henrik Ortkjær scorede igen. Denne gang på et flot hovedstød.

Hjemmeholdets cheftræner Henrik Angermair tog konsekvensen og sendte lynhurtige Sebastian Stær på banen.

Stær, der var tilbage efter en skade, sørgede da også for noget mere tempo i Vivilds spil.

Optimismen blev vakt, da Vivilds Tor Kristensen Fabian-Jessing tog chancen langt ude fra i det 65. minut med et skud, der snød Randers målmanden, så bolden strøg i mål ved den ene stolpe.

Målet tændte op under hjemmeholdet, som pressede på i resten af opgøret. Belønningen kom ti minutter før tid, dan brasilianske Paulo Maciel efter et par driblinger sendte bolden i mål fra 30 meters afstand. Hans velplacerede afslutning klinede sig ind i det fjerneste målhjørne.

"Superflot mål," fortæller Kurt Enevoldsen.
Det ene point gør, at Vivild fortsat er under nedrykningsstregen i Serie 2, men det kan en sejr i den kommende lørdags hjemmekamp mod tst lave om på.Publiceret 29 September 2012 20:31