Jonas Bossow bragte Vivild foran efter 25 sekunder, men det unge mandskab magtede alligevel ikke at få point med hjem fra Hinnerup.

Jonas Bossow bragte Vivild foran efter 25 sekunder, men det unge mandskab magtede alligevel ikke at få point med hjem fra Hinnerup.

Lokalavisen Cup:

"For mange kunne ikke tæmme en hjørnesofa"

Vivild er under nedrykningsstregen i Serie 2 efter en dårlig præstation og et stort 4-1 nederlag til HOG Hinnerup

Af
Af Lars Norman Thomsen

Vivilds cheftræner Henrik Angermair havde svært ved at finde det rette ordvalg til at karakterisere indsatsen eller mangel på samme i søndagens udekamp mod HOG Hinnerup, der sluttede med et 4-1 nederlag.
"Vi lavde simpelthen for mange personlige fejl på et plan, som ikke engang en miniputspiller ville lave," siger Henrik Angermair.
"Alt for mange spillerne leverede på et teknisk niveau, der var skræmmende. De ville ikke engang have været i stand til at tæmme en hjørnesofa med det, de lagde for dagen."
Det flaskede sig nu heller ikke for Vivild. Før kampen måtte veteranen Thomas Thygesen således melde pas med en skade, der var opstået under opvarmningen. Han blev erstattet af tilbagevendte Frederik Bjerregaard på midtbanen, medens Jeppe Friis rykkede ned i midterforsvaret for at danne makkerpar med unge Morten Toldbod.
Luften sivede imidlertid ud af Frederik Bjerregaard efter blot 20 minutter, hvor han måtte slippe taget centralt på midtbanen.

Talentfulde Morten Toldbod måtte også gå ud tidligt. I en duel kom hans egen målmand, Peter Busk Jensen, til at ramme ham uheldigt på låret. Det forårsagede et ægte trælår af den ømme slags.

Foran efter 25 sekunder

Vivild kickstartede ellers opgøret på fornem vis, da Jonas Bossow sikkert sparkede et indlæg fra Nicklas Mathiesen i mål efter blot 25 sekunders spil.
Umiddelbart efter var en halvskadet Paulo Marciel tæt på at øge til 2-0, men hans afslutning ramte indersiden af stolpen.
"Det næste kvarter foregik også på vores præmisser, men herefter blev vi trykket mere og mere bagud," fortæller Henrik Angermair.
Vivild var nede med 2-1 ved pausen, og da Kasper Hviid efter pausen glemte at sparke kulglen ud af kommunen tidsnok, øgede hjemmeholdet til 3-1.
"Herefter havde vi stort set intet at skyde med, og vi præsterede på et meget ringe niveau," konstaterer Angermair.
HOG scorede til 4-1 fem minutter før tid og sendte dermed Vivild ned på den 7. plads i Serie 2, som der bliver så hård kamp om.

Nu skal der hankes op

For Vivild venter der nu nogle afgørende spillerunder. De to næste kampe spilles på Langhøj Idrætscenter mod Randers Freja og tst, og de skal give point, erkender Henrik Angermair.
"Uafgjort vil vi kunne bruge til noget, medens nederlag vil være fatalt."
"Vi kan heldigvis selv afgøre tingene, mere sort ser det heldigvis ikke ud, og så gælder det om, at vi bruger træningsugen til at få hanket op i os selv."
Henrik Angermair afskriver på forhånd Thomas Thygesen til Randers Freja kampen. Til gengæld håber han på, at den lynhurtige Sebastian Stær igen er til rådighed efter en skade, og at Morten Toldbods trælår ikke viser sig at hæmme talentet så meget, at han må blive i kabinen, når Randers Freja gæster Vivild på lørdag.

Publiceret 24 September 2012 21:12