Nøragers kampglade Duracell-kanin, Ole Nielsen, var tæt på at udligne til 2-2, medens hans hovedstød prellede af på overliggeren.

Nøragers kampglade Duracell-kanin, Ole Nielsen, var tæt på at udligne til 2-2, medens hans hovedstød prellede af på overliggeren.

Lokalavisen Cup:

Nørager tabte igen 2-1 i egen hule

Dumme første tredive minutter ødelagede landsbyklubbens muligheder for en sejr lørdag eftermiddag mod Kristrup i Serie 1

Af
Af Lars Norman Thomsen

Nørager måtte undvære sin ferierende målmand Rene Jespersen og en syg spydspids, Rasmus Nørgaard, i lørdagens hjemmekamp mod Kristrup, der havde sin spillende træner Lars Larsen siddende udenfor med en skade.
Rene Jespersen blev erstattet af unge Martin Nygaard, og han måtte allerede efter små ti minutter hente bolden ud af nettet, da Nøragers to midtstoppere, Paw Elgaard og Ole Jensen, blev overlistet af Kristrups farlige og lynhurtige Theis Laursen, som flere gange voldte hjemmeholdets bagerste problemer med sin hurtighed.
Efter den halve time fik Kristrup tilkendt et frispark på kanten af feltet, og det udnyttede nedrykkerne fra Jyllandsserien sikkert.
Bolden blev sparket i den side af målet, som Martin Nygaard skulle have dækket.
"Martin spillede en fornuftig kamp og kæmpede som altid med alt, hvad han havde, men i denne situation så han skidt ud," siger Nøragers cheftræner Allan Haslund, der i fraværet af Rasmus Nørgaard spillede med store og stærke Søren Bai som midterangriber.
Nede med 0-2 så det sort ud for hjemmeholdet mod et pointhungrende Kristrup mandskab, der har været igennem et skadeshelvede og derfor slet ikke har kunnet leve op til favoritværdigheden som sikker oprykker.
 

Andersen tændte håbet

Nørager gav dog ikke op, og da Mark Thomassen efter 37 minutter gled igennem i højre side og lagde en perfekt bold foran topcorer Martin Andersen, var reduceringen en kendsgerning og håbet påny lysegrønt på Nørager Stadion.
"Vi kom dårligt ud til 1. halvleg, hvor Kristrup sad på os og let kunne have ført med mere end 2-0," siger Allan Haslund.
"Vi spillede med alt for korte afleveringer, og det er altid gift mod Kristrup som spiller måske det mest organiserede presspil i rækken."
"Det fik vi snakket om i pausen, og de sidste 45 minutter sad vi totalt på."
Udligningen kom bare aldrig trods flere kvalificerede muligheder til hjemmeholdet.
"Ros til spillerne for deres 2. halvleg og træls, at vi ikke fik et mål eller to. Det havde været særdeles fortjent," mener Haslund, der torsdag rundede de 35 år, og i denne anledning diskede op med øl, sodavand og franskbrød efter træningen.

Kristrup kommer nu

Allan Haslund tror på, at sejren giver Kristrup et pift, som gør, at holdet bliver en hård nød at knække i de kommende kampe.
"De har fortsat stamspillere på skadeslisten, men jeg kunne forstå på dem, at det begynder at se bedre ud."
Efter to 1-2 nederlag på Nørager Stadion i de to seneste kampe skal Allan Haslund til at dreje på knapperne igen for at give spillerne et nyt kick.
"Næste gang møder vi Dronningborg ude, og det bliver også vanskeligt. Jeg overvejer at flytte lidt rundt på brikkerne i et forsøg på at løfte holdet og den enkelte spiller, men hvordan jeg har tænkt mig at gøre det, holder jeg foreløbig for mig selv."
Allan Haslund var endnu engang begejstret for veteranen Ole Jensen med den økonomiske spillestil.
"Uanset om han spillede i midterforsvaret eller på venstre kant, var han stærk, og så smider Ole aldrig en sjusket aflevering."
En anden Ole, den unge gymnasiast Ole Nielsen, kom direkte fra arbejde på postkontoret og startede derfor ude. Da han efter 40 minutter afløste en skadet Mark Thomassen i højre forsvarsside, var Nøragers Duracell-kanin klar til kamp.
"Ole Nielsen giver sig altid fuldt ud, og han var meget tæt på at udligne, da han flot headede et indlæg på overliggeren," fortæller Haslund, der også brugte Steffen Klintø de sidste 25 minutter, da han gik over til at spille med to angribere.

Publiceret 23 September 2012 18:42