Målmandstræner Jakob Kliver i Auning kan være fint tilfreds med sin elev Nikolai Hornbæk i målet. Unge Hornbæk skal også levere varen i aftenens kamp mod Aastrup-Hammelev.

Målmandstræner Jakob Kliver i Auning kan være fint tilfreds med sin elev Nikolai Hornbæk i målet. Unge Hornbæk skal også levere varen i aftenens kamp mod Aastrup-Hammelev.

Lokalavisen Cup:

Placeringskampen bliver hård i Serie 2

På papiret ser det lunt ud for Auning og Aastrup-Hammelev, der mødes fredag aften på Auning Stadion, men reelt koster et nederlag dyrt

Af
Af Lars Norman Thomsen

Bundproppen Kristrup er tabt af feltet i Serie 2 og har ikke de spillemæssige kvaliteter til at matche de øvrige hold i rækken. Styrkeforholdet mellem de syv øvrige mandskaber er til gengæld så tæt, at det allerede er til at forudse, at kampen om den nedrykningsgivende placering som nummer 7 i slutstillingen bliver så jævnbyrdig, at det på nuværende tidspunkt er umuligt at udpege en forhåndsfavorit.

Vi tør godt vove den påstand, at kampen om nedrykning bliver en så intens affære, at det hold, der får sorteper, først bliver fundet i 14. og sidste spillerunde.

Smil på i Hornslet

I Hornslet hygger de sig lige nu på en sikker førsteplads, men det er ikke falsk beskedenhed, når træner Martin Winther fortsat kigger nedad. Han kender udmærket de mentale mekanismer, der kan ramme selv de bedste hold, den dag det første nederlag kommer. Det kan lige pludselig blive selvforstærkende, og så er der ikke langt til de nedre regioner.

Det er de også obs på i både Auning og Aastrup-Hammelev, før deres indbyrdes møde fredag aften på Auning Stadion klokken 17.30. Ingen af de to hold har råd til at tabe, selv om de begge ligger lunt i svinget. Hvis afstanden til nedrykningsstregen skal holdes, tæller kun en sejr.

Bør blive velspillet

Det er hård kost at gå på banen med det pres, men det bør ikke forpasse chancen for en god og velspillet fodboldkamp. Begge hold har nemlig et flertal af spillere, der er gode med bolden og magter det hurtige pasningsspil.

Der er ikke mange deciderede møvere hos hverken Auning eller Aastrup-Hammelev.

Bobby Brix og Christian Dahl Andersen hos Auning, og Mathias Frey og Daniel Skak hos udeholdet mødes i en kamp-i-kampen på centrale positioner på banen.

Den duo, der vinder det slag, vil også være at finde på det vindende hold, når dommer Brian Nedersøe har blæst sidst gang i fløjten.

Publiceret 14 September 2012 13:13