Claus Tikær, butiksbestyrer i Sportigan Kolind, og sammen med Marius Mollerup, Sportigan Auning, sponsor i Lokalavisen Cup, overrakte Michael Jensen en gavecheck på 500 kroner, som bevis på, at han var man-of-the-match.

Claus Tikær, butiksbestyrer i Sportigan Kolind, og sammen med Marius Mollerup, Sportigan Auning, sponsor i Lokalavisen Cup, overrakte Michael Jensen en gavecheck på 500 kroner, som bevis på, at han var man-of-the-match.

Lokalavisen Cup:

Nørager vandt i Kolind på to sene scoringer

Hjemmeholdet Kolind-Perstrup var fire minutter fra at nappe Nøragers skalp

Af
Af Lars Norman Thomsen

Kolind-Perstrup (KPI) startede lørdagens lokalopgør i Lokalavisen Serie 1 Cup mod Nørager på Kolind Park som lyn og torden.
Hjemmeholdet satte sig på begivenhederne fra første sekund med et aggressivt pres, og det bekom ikke Nørager vel.
"I løbet af de første 20 minutter kunne Kolind sagtens have ført både 2-0 og 3-0. Vi var slet ikke parate til at matche dem," fortæller Nøragers cheftræner Allan Haslund.
KPI havde den tidligere FC Djursland spiller Claus Koch Andersen med for første gang i denne sæson, og han var sammen med Rasmus Peter Bisgaard Hansen og Rune Bækgaard stærke på det centrale midtfelt i første halvleg.
Det var da også helt okay, at Mikkel Friis Stær bragte gang i den digitale måltavle på Kolind Park, da han efter 17 minutter udnyttede et perfekt oplæg fra Nøragers Paw Elgaard til at flugte hjemmeholdet foran 1-0.
Paw Elgaard headede til en centring i stedet for at dukke sig, og clearingen endte hos Mikkel Friis Stær, der takkede prompte.
Der blev ikke scoret mere i første halvleg, og det kunne udeholdet være mest tilfredse med trods det, at holdet fik bedre fat i det sidste kvarter.
 

Nørager tog over

Efter pausen var det imidlertid Nørager som overtog hele scenen, men trods masser af spil og pænt med chancer til gæsterne, lykkedes det hjemmeholdets målmand André Ørgaard at holde buret rent - næsten...
De fleste på stadion, inklusive træner Haslund, havde indstillet sig på en snæver hjemmesejr, da Nøragers Micharl Jensen på to minutter diskede op med to genialiteter.
Først spillede han en Martin Andersen fri i dybden. Nøragers topscorer tog flot bolden med sig, og i helt fri position udlignede han sikkert det perfekte oplæg og sin egen gode førsteberøring til at udligne til 1-1. Da stod stadionuret på 87 minutter!
Blot et par minutter senere sparkede Nøragers målmand Rene Jespersen et udspark helt op i nærheden af KPIs baglinie.
Her erobrede Michael Jensen bolden, og smart fik han spillet bolden videre til indskiftede Steffen Klintø, der igen viste sig som en afslutningsstærk super-sub, da han sparkede tværpasningen sikkert i mål.
"En dejlig afslutning, men også en lidt heldig sejr på en dag, hvor vi ikke spillede op til vores bedste, men det var naturligvis også KPIs fortjeneste," siger Allan Haslund.
"Noget af en dukkert, men vi skulle have slået til i første halvleg, da vi havde chancerne. I anden halvleg dominerede Nørager og havde også mange chancer," siger KPIs spillende træner Rene Carlsen.

Nørager med i topstrid

Efter seks spillerunder ligger Nørager på andenpladsen i rækken blot et point efter Grenaa, medens KPI indtager pladsen lige over nedrykningsstregen foran Tjele Vest Sport.
De to hold mødes i næste spillerunde, og her håber Rene Carlsen på, at unge Daniel Pedersen er til rådighed igen. Han måtte kigge på lørdag eftermiddag på grund af en forstuvet fod.
KPI havde Marc Pedersen, Rasmus Møller og Kasper Jacob Jensen på bænken, og de blev alle benyttet.
Rene Carlsen var især glad for at se målmand André Ørgaard atter stå stærkt mellem stængerne, medens Allan Haslund roste det unge energibundt Ole Nielsen for en glimrende præstation.
Haslund startede med Søren Bai, Thomas Rasmussen og Steffen Klintø på bænken. Også de kom alle i kamp.
De to holds trænerstrabe blev i forening enige om at kåre Nøragers afgørende spiller, da kampen skulle vindes, Michael Jensen, som man-of-the-match.

To mand ude mod Aarhus 1900

Når Nørager i næste spillerunde møder Aarhus 1900 bliver det uden midtstopper Ole Jensen og venstreforsvareren Thomas Rasmussen.
De er begge på ferie.

I stedet håber Allan Haslund, at Lasse Jensen, tvivllingbror til Michael Jensen, kommer hjem til Nørager for at få sæsondebut.
 

Publiceret 08 September 2012 23:00