Boby Brix (th) har været flittigt scorende i de første fire spillerunder. Tirsdag venter en spændende topkamp mod Hornslet på udebane.

Boby Brix (th) har været flittigt scorende i de første fire spillerunder. Tirsdag venter en spændende topkamp mod Hornslet på udebane.

Lokalavisen Cup:

Auning klar til topopgør i Serie 2

Lørdagens 3-1 sejr over Randers Freja kom i hus efter en koncentreret indsats

Af
Af Lars Norman Thomsen

Der er lagt op til den helt store kamp, når Auning tirsdag besøger Hornslet i Serie 2, begge hold har 12 point for 4 kampe. Auning ligger nummer et for anden uge i træk i kraft af en bedre måldifference - plus et mål - så det kan meget vel blive den ene af de to indbyrdes kampe, der kan komme til at afgøre oprykningen, når den tid kommer.
"I lørdagens kamp mod Randers Freja viste Auning, at når holdet spiller med den faste opstilling, så leverer mandskabet noget af det bedste holdspil i rækken, men Auning viste også deres svaghed, når der bliver skiftet ud for at give stamspillerne pause, så forsvinder flere af aftalerne, og der bliver uro på holdet," siger Lokalavisens udsendte ambassadør Leo Jakobsen.
Auning havde helt og holdent styr på kampen i første halvleg og kom foran i det 9. minut. Daniel Nielsen løb til baglinjen og sendte en høj bold ind foran mål, hvor formstærke  Kristian Johnsen kom løbende og satte hovedet til kuglen, der klinede sig fat i målet tæt ved den ene stolpe.
Randers Frejas unge spillere forsøgte herefter at komme mere med i spillet, men det blev rutineret forhindret af Auning spillerne, godt hjulpet af Randers Frejas manglende træfsikkerhed, og efter 28 minutter slog Auning kontra med en lang bold til Bobby Brix. Igen var det Kristian Johnsen, der var med i det målsøgende spil, da han fandt hurtige Brix mellem to Randers forsvarere.
Bobby Brix tog to træk og skød fladt bolden ind ved modsatte stolpe.

Johnsen på toppen

I starten af anden halvleg kom Auning under pres, fordi holdet kom til at stå for lavet på banen, ifølge Leo Jakobsen.

Det gav Randers Freja plads på midtbanen, men træfsikkerheden var det så som så med. Aunings centerforsvar med Mads Møller og Danni Bjerre var godt spillende.

En ny scoring af hjemmeholdet i det 53. minut af Daniel Nielsen på oplæg fra Kristian Johnsen fik ikke Randers Freja til at slå op i banen.

Kronjyderne fik reduceret i det 62. minut til 3-1, men mere blev det ikke til. Auning kørte rutineret sejren i hus.
Målmandstræner Jakob Kliver var godt tilfreds med holdets præstation, og den løbeindsats som spillerne præsterede mod de unge modstandere.
"På forhånd vidste vi, at vi sikkert ikke ville være på bolden så meget, men skulle være villige til at løbe meget og stå kompakt, og den taktik var spillerne gode til at fastholde," siger Kliver, der havde roser til især angriberen Kristian Johnsen, som nærmer sig topformen med hastige skridt.
Han blev efter kampen kåret til man-of-the-match.
Auning måtte undvære skadede Ronni Søndermark Rasmussen, ligesom Benjamin Jakobsen heller ikke var med denne gang.
Både Jakob Kliver og Ronni Søndermark Rasmussen, der begge har en lang fortid i Hornslet, må begge med stor sandsynlighed undvære tirsdagens topkamp.
"Om Ronni bliver klar, ved vi ikke endnu. Hvad angår mig selv, er jeg desværre ikke på linien, fordi jeg er til et arbejdsmøde i Aarhus," fastslår Jakob Kliver.
 
 

Publiceret 03 September 2012 18:22