Halinspektør Henrik Johansen vil sende slankeholdene omkring mange forskellige typer idræt.

Halinspektør Henrik Johansen vil sende slankeholdene omkring mange forskellige typer idræt.

Slankehold i Auning Idræts- og Kulturcenter

Forskellige idrætsaktiviteter ind i slankehold

Af
Anette Bonde

Et menukort af forskellige aktiviteter til folk, der gerne vil tabe sig. Det er grundideen i de slankehold, halinspektør Henrik Johansen, Auning Idræts- og Kulturcenter (AIK), gerne vil have startet op.
"Man binder sig for eksempel for 16 uger. Første gang kan deltagerne få målt BMI-tal, næste gang er det en gåtur på en time, og så svømning, cykeltur på BMX'ere, madlavning i skolekøkkenet med en diætist, dansetime, kajaktur etc."

Hjælp med projektet

Henrik Johansen har ikke tænkt ideen færdig endnu, og vil gerne have hjælp fra interesserede, der har lyst til at spille med i projektet. Han lægger dog vægt på, at der skal være adskilte hold for mænd og kvinder, og det skal helst starte i efteråret 2012.
De mange forskellige aktiviteter på slankeholdene kræver medvirken fra flere forskellige idrætsafdelinger og eksterne instruktører, og derfor vil det sikkert blive dyrere end almindelig kontingent. Henrik Johansen har derfor kontaktet Norddjurs Kommune, og har fået tilsagn om, at der er vilje til at støtte op om det, måske med penge, måske ved at der stilles fagfolk til rådighed

null

Publiceret 01 July 2012 14:00