Viking Pindstrups fjerboldsartister slutter af

Torsdags-holdet samles til klubmesterskaber og efterfølgende spisning og fest i Pindstrup Hallen

Af
Af Lars Norman Thomsen

Den står på badminton og fest lørdag eftermiddag og aften med, når badmintonspillerne i IF Viking Pindstrup markerer, at vintersæsonen er ved at gå på hæld.
Det er badmintonudvalget med Erik Mønster og Peder Carlo Babis, der har arrangeret lørdagen, som begynder klokken 15 skarp med badmintonkampe. Der trækkes lod om holdsammensætning, og der er præmier til de fem bedst placerede.
Efter et varmt bad og en perfekt omklædning vanker der buffet, hygge og måske en dans i cafeteriaet.
Torsdagsholdet af badmintonspillere vægter det sociale højt, og derfor er torsdagene også forbundet med en hyggelig 3. halvleg, der når zenith lørdag aften.
"Vi er ikke entusiastiske og stiler ej heller efter pokaler & mesterskaber, men til gengæld er vi stolte af et rigtig godt sammenhold og et socialt miljø," lyder det i indbydelsen fra Erik Mønster og Peder Carlo Babis, der håber på en reprise efter sommerferien.
De to gamle Viking-kæmper slutter af med at takke Cafeteriaforeningen og især den aktive bestyrer Claus-Jørgen Busk for at have udvist stor interesse og leveret aktiv deltagelse i sæsonens sociale 3. halvleg.
 

Publiceret 16 March 2012 10:46