Lars Petersen, halinspektør i Allingåbro Hallen, skal sove med støvlerne på i weekenden.

Lars Petersen, halinspektør i Allingåbro Hallen, skal sove med støvlerne på i weekenden.

Fodbolden ruller i tre haller i Norddjurs

Allingåbro IF markerer indefodboldens sæsonafslutning med et stort stævne, hvor hele 220 ungdomshold har meldt deres ankomst

Af
Af Lars Norman Thomsen

Der står indefodbold på programmet fra fredag eftermiddag til søndag ud på dagen i denne weekend, hvor Allingåbro IF med Djurslands Bank og DagliBrugsen som hovedsponsorer lukker vinterhalvåret ned med et stævne for piger og drenge i alle størrelser.
I år deltager hele 220 hold, 70 flere end sidste år, og det har givet tilrettelæggerne visse udfordringer med at komme i mål, så alle deltagere kan køre veltilfredse hjem.
Halinspektør Lars Pedersen, Allingåbro Hallen, glæder sig over de mange tilmeldinger og noterer i den forbindelse, at de, der allerede har dømt Allingåbro by ude under den verserende skoledebat, tager helt fejl.
De mange deltagende hold kommer fra hele det østjyske område med enkelte afstikkere til andre egne af Danmark.
For eksempel efteranmeldte fynske Ryslinge BK sig hos U12 drenge. Holdet vil kombinere hygge og fodbold. Drengene er blandt andet lovet en tur i Randers Regnskov.

Der spilles i tre haller

De mange hold er inddelt i puljer med enten 4 eller 5 hold. Der spilles ingen finalerunde i de forskellige aldersgrupper, men der uddeles guld-, sølv- og bronzemedaljer til alle deltagerne. Ialt skal der uddeles hele 1.324 medaljer undervejs.
For at få de 399 kampe afviklet efter tidsplanen har det været nødvendigt at tage både Rougsøhallen i Ørsted og Auning Idrætscenter i brug. Begge steder har halbestyrerne været yderst velvillige og behjælpelige, fortæller Lars Pedersen.
En lang række frivillige fra nær og fjern, de fleste med tilknytning til fodboldafdelingen i Allingåbro, giver en hjælpende hånd med for at få stævneafviklingen til at glide i olie.

Publiceret 16 March 2012 13:54