Vivilds unge hurtigløber, Sebastian Stær, bliver en af nøglespillerne hos Vivild i dette forår.

Vivilds unge hurtigløber, Sebastian Stær, bliver en af nøglespillerne hos Vivild i dette forår.

Seriefodbold:

Generationsskiftet fortsætter i Vivild

Flere af de rutinerede seniorspillere tæller på knapperne i traditionsklubben, der er startet sæsonforberedelserne under ledelse af den ny træner Henrik Angermair

Af
Af Lars Norman Thomsen

Vivild fik med nød og næppe stoppet den sportslige nedtur for klubbens førstehold i den seneste sæson.
På sidste spilledag i efteråret reddede Vivild sig fri af nederykning fra Serie 2 ved at vinde over Kolind-Perstrup på hjemmebane.
Nu er seniorspillerne startet sæsonforberedelserne til en ny sæson i Serie 2 med den ny cheftræner Henrik Angermair i spidsen.
I forhold til efteråret har Vivild måttet sige farvel til Klaus Randers, der er startet i Hornslet IF, og målmand Palle Jensen, der sad meget ude i efteråret med skader. Netop skaderne har betydet, at Palle Jensen har meldt endelig fra, ifølge Kurt Enevoldsen fra Team Vivild.
Desuden er der tvivl om et par andre veteraner, 37-årige Klaus "Klovne" Jakobsen, og anfører Jesper Jørgensen.
"Klaus ved endnu ikke, om han starter op, medens det heldigvis ser ud til, at Jesper Jørgensen tager endnu en tørn," siger Kurt Enevoldsen. 

Fire gamle støtter fortsat med

Veteraner, som Thomas Thygesen, Jeppe Friis, Martin Kragbæk og målmand Peter Busk, er derimod parate til fortsat at holde hånden under de unge spillere.
Det samme er en anden veteran, Dennis Holdgaard, der bor i København, men var hjemme at træne så sent som i lørdags, hvor han lovede at være til rådighed i kampene, hvis cheftræneren får brug for ham.

Stopperen Lasse Byrialsen, der blev korsbånds-opereret i 2011, genoptræner i hele foråret og bliver ikke aktuel på kampbanen.

"Han hjælper i stedet til på træningsbanen og assisterer som holdleder på førsteholdet sammen med Bjarne Poulsen," fortæller Kurt Enevoldsen.

Ingen af de unge har forladt klubben, og dermed bliver det igen spillere som Frederik Bjerregaard, Sebastian Stær og flere af de andre unge, der kommer til at trække et stort læs i dette forår.
Sammen med de ældre bliver der i disse uger løbet mange kilometer på landevejene eller trænet indendørs i den lokale hal, medens både træner og spillere venter på, at træningsbanen på det gamle stadion i Vivild bliver i så god stand, at den kan bruges her i de sure vintermåneder.Lars Holdgaard stoppet

Lars Holdgaard, en institution i trænerkredse på Djursland, har fungeret som målmands- og hjælpetræner i Vivild de senere år, men han meddelte efter sidste kamp i efteråret, at nu er det slut.

Vivilds andethold i Serie 5 får Peter Banke og Thomas Thygesen som holdledere.
 

null

Publiceret 02 February 2012 06:00