Spilledragter til U18 Damer fra Nyt Syn Auning / v. Mogens Henriksen (tv) og Århus Flis / v. Brian Petersen

Spilledragter til U18 Damer fra Nyt Syn Auning / v. Mogens Henriksen (tv) og Århus Flis / v. Brian Petersen

Allingåbro IF Håndbold har fat i den lange ende

Medvind for håndbolden i Allingåbro

Af
Anette Bonde

Håndboldafdelingen i Allingåbro IF kører for tiden for fuldt tryk. Med ni aktive hold i JHF?s vinterturnering er der rig mulighed for alle håndboldinteresserede i 896-området, for at komme ud og se håndbold i vintermånederne.

"I AIF-Håndbold skal der være plads til alle, samtidig med at der skal være plads til den enkelte. Dette må siges at kunne ses i form af ikke mindre end fem seniorhold, hvoraf de tre er damehold og hertil to herrehold", fortæller håndboldformand Danny Hansen.

I øjeblikket er bestyrelsen i gang med at forhandle nye aftaler på plads med trænere til de respektive hold. Danny Hansen mener, at der snart sniger sig et nyt navn ind i flokken af trænere.

Lunt i svinget

Dameholdene i seniorafdelingen spiller alle med hvor det er sjovt. 1. holdet spiller i serie 1 og ligger i skrivende stund nummer 2. 2. holdet er i serie 3 og ligger lige nu suverænt på førstepladsen og ser ud til at sikre sig en af de to oprykningspladser. Sidst men ikke mindst så ligger damernes 3. hold lunt i svinget. Det spiller i serie 4 og blev efter jul delt. Nu spiller 3. holdet spiller med om oprykning.

Cheftræner er Jannie Mikkelse for serie 1 og 3, og ildsjælen Merethe Greve styrer serie 4 holdet, som hun har gjort de sidste mange år.

Spilledragter til Serie 3 Damer fra Sparekassen Djursland.

Spilledragter til Serie 3 Damer fra Sparekassen Djursland.

Noget at se til

Klubbens to herrehold har i denne sæson fået lidt ekstra at se til, når kampene fløjtes i gang. Begge hold rykkede i sidste sæson en tak op, hvor nu 1. holdet spiller serie 1 og 2. holdet spiller serie 2.

Serie 1 holdet ligger nu lige over nedrykningsstregen, mens serie 2 holdet spiller med i den lidt sjovere ende af tabellen og snart har fået skrabet nok point sammen til endnu en sæson i serie 2.

Cheftræner er Tommy Jensen, lokal Allingåbrodreng, som efter tre sæsoner i spidsen for de to hold stopper og helliger sig sit job sit eget firma, TJ-Teknik.

Under udvikling

Klubben har ungdomshold i rækkerne; U10 drenge, U12 piger, U14 piger og U18 piger, samt mikro og begynder. Trænerne her er i denne sæson, Henrik Petersen, Tina Torngaard, Benni Jensen, Jens Skipper, Anita Johansen og Mogens Henriksen.

Ungdomsafdelingen er under udvikling, og man håber derfor i de kommende år at kunne præsentere flere ungdomshold.

"Vi har til vores ungdomshold heldigvis også fuldt ud kompetente trænere, hvoraf størstedelen tærer på flere års trænererfaring, samt deres spillererfaringer", fortæller Danny Hansen.

God støtte fra sponsorer

I Allingåbro IF er man ligesom i mange andre foreninger afhængig af lokalområdets sponsorer. Både bestyrelsen og de aktive spillere glæder sig derfor over, at man igen i år har kunnet finde nyt tøj til mange hold.

Spilledragter til Serie 2 Herrer fra Dagli'Brugsen i Allingåbro.

Spilledragter til Serie 2 Herrer fra Dagli'Brugsen i Allingåbro.

Spilledragter til Serie 1 Herrer fra BJ Bilsyn Ørsted / v. Brian R. Johansen.

Spilledragter til Serie 1 Herrer fra BJ Bilsyn Ørsted / v. Brian R. Johansen.

Publiceret 01 February 2012 09:30