Seriefodbold:

Aunings topscorer er stoppet

Den tidligere Randers FC og FC Midtdjylland angriber Mogens Laursen får på grund af studier og arbejde ikke tid til fodbold i 2012

Af
Af Lars Norman Thomsen

I omegnen af 20 spillere dukkede op til lørdagens nytårsappel hos Auning IF, hvor klubbens seniorspillere tog hul på en ny sæson efter nedrykningen fra Jyllandsserien i efteråret 2011.
Klubbens mangeårige topscorer Mogens Laursen, der har en fortid hos Randers FC og FC Midtjylland og ligeledes på det danske U21-landshold manglede. Han har meldt forfald til den kommende sæson på grund af studier og arbejde, og det kan blive en alvorlig hæmsko for førsteholdet i Serie 1, der kan se frem til mange lokalopgør mod Nørager, Grenaa IF og Hornslet.
Til gengæld var der et par nye navne i flokken: Steffen Overfeldt og Mads Qvist, der sidste år spillede hos IFM-Viking, var blandt de omklædte. Førstnævnte har tidligere spillet i Auning IF, medens Mads Qvist før har været til nytårsappel i Auning for siden at fortryde.

Lasse var der også

Målmand Lasse Pedersen, der efter nogle år hos Grenaa IF og FC Djursland (2. division Vest), vendte hjem til Auning i sommerferien 2011, dukkede også op til appellen.
Rygterne har ellers gået på, at han igen var på vej væk fra Auning.
Auning får igen Ingi Thordarsson som cheftræner. Ingi Thordarsson bor i Pindstrup og er i det civile liv lærer på Molsskolen.
Hans assistenttræner fra efteråret, Kasper Allermann, fortsætter ikke, men får i stedet en tjans som U21-træner i klubben.
Andetholdet, der er nyoprykket til Serie 4, får atter Niels Reimers som træner.

"Vi vil ligge vægt på at arbejde hårdt og tænde de unge, vi blandt andet fik fra Øster Alling sidste år og de kommende store årgange med mange talenter, netop ved at inddrage dem i U21- truppen," siger Kasper Allermann.
 

Publiceret 14 January 2012 22:05