Seriefodbold:

Auning har opgivet ævred i Jyllandsserien

I weekenden blev det til et 4-0 nederlag til Hatting/Torsted

Af
Af Lars Norman Thomsen

Auning IF tabte for 11. gang af 13 mulige, da holdet lørdag mødte Hatting-Torsted på udebane med et noget decimeret mandskab, der allerede inden kampen var rykket ud af Jyllandsserien.
4-0 kom nederlaget til at lyde på, og det var der ikke meget at sige til, ifølge holdleder Kasper Allermann.
"Vi manglede 5-6 stamspillere af den ene eller anden grund. Nogle på grund af arbejde eller andre ting og andre på grund af skader," fortæller Allermann.
"De, der var med kæmpede med, hvad de havde, men man kan selvfølgelig ikke pille ret mange stamspillere ud af vores opstilling uden, at det kan mærkes."
Kasper Allermann er skuffet over flere spilleres indstilling og prioritering i dette efterår:
"Jeg kunne godt ønske mig, at flere spillere havde prioriteret fodbolden noget mere, og jeg føler ærlig talt, at der også til den sidste kamp var flere, der svigtede deres holdkammerater, fordi de ikke var til rådighed."

Slutter på søndag

Auning afslutter et miserabelt efterår med en hjemmekamp søndag eftermiddag.
Kasper Allermann har allerede annoceret, at han stopper som holdleder.
"Det skyldes ikke resultaterne, men jeg havde gjort det klart, at jeg kun var til rådighed i efteråret," siger Kasper Allermann.
Den nuværende cheftræner Ingi Thordarsson har kontrakt frem til årsskiftet.
"Vi forventer at kunne lave en aftale for foråret med Ingi, men vi har ikke noget på plads endnu, " siger Christian Veje, senioransvarlig i Auning IF.
Han forventer, at det meste af truppen er indstillet på at fortsætte i Serie 1 og være med til at forsøge at spille Auning tilbage til Jyllandsserien.
"Danni Bjerre har kun lovet at hjælpe til i dette efterår, men ingen af de øvrige har sagt, at de stopper, så dem regner vi med indtil videre," understreger Christian Veje.

Publiceret 01 November 2011 13:23