Søren Holdgaard er klar til agere

Søren Holdgaard er klar til agere "støttepædagog" for Randers FC's talenter i Danmarksserien i efteråret.

Søren Holdgaard vender tilbage til Randers FC

Den tidligere FC Djursland stopper har indgået en halvårlig aftale med kronjyderne

Af
Af Lars Norman Thomsen

32-årige Søren Holdgaard har valgt ny klub efter sit farvel til FC Djursland.

Det bliver, som forudsagt tidligere på lokalavisen.dk, Randers FC, der igen får glæde afden rutinerede stoppers evner.

Holdgaard, der nåede 147 førsteholdskampe for Randers FC sidst han var i klubben, har indgået en halvårlig aftale med kronjyderne. Det er meningen, at han skal være ankermand på klubbens andethold i Danmarksserien, der optræder under navnet Randers Freja og primært består af unge talenter, som måske for enkeltes vedkommende kan se en fremtid i møde som førsteholdsspillere.

For Søren Holdgaard har det været vigtigst, at fodboldspillet fremover kan forenes med hans uddannelse som produktionsgartner.

Netop uddannelsen, der byder på et par skoleophold i Aarhus det næste halve år, var den primære årsag til, at Holdgaard stoppede i FC Djursland.

De lange køreture fra bopælen i Randers til Grenaa trak efterhånden så mange tænder ud hos fodboldveteranen, at han efterhånden også syntes, at der blev trukket for hårde veksler på privatlivet, når en fodboldfremtid i FC Djursland også skulle forenes med skoleophold i Aarhus.
"(...) i stedet for at skulle spille på et lavere niveau har jeg med aftalen med Randers FC fået muligheden for at kombinere min uddannelse med fodbold på et rimeligt højt niveau tilpasset den træningsmængde, som studierne tillader. Så jeg glæder mig til at komme i gang med Danmarksseriefodbold," siger Søren Holdgaard til Randers FC's hjemmeside.
 
 

Publiceret 01 August 2011 22:51