Foto fra Anholt-løbet 2010.

Foto fra Anholt-løbet 2010.

Halvmaraton på Anholt

Løberne indtager solskinsøen i september, når turisterne er væk

Af
Thomas Thorninger

Dronningen har netop aflagt Anholt et meget vellykket besøg. Men hun er ikke den eneste, der nyder at komme der.

I løbet af sommeren flokkes turisterne på Anholt for at nyde den enestående ø.

I september bliver det de løbeglades tur til at nyde godt af anholternes gæstfrihed. Lørdag 3. september inviterer Anholt nemlig til halvmaraton og ti kilometer løb gennem Anholts fine natur.

Et af stoppestederne ved havnen på Anholt.

Et af stoppestederne ved havnen på Anholt.

God lokal opbakning

Meget skal falde på plads for at lave et vellykket løb, men heldigvis nyder arrangementet stor lokal opbakning. Der giver håb om at kunne følge op på sidste års meget succesfulde løb.

Over 40 frivillige hjalp med til at give de 62 aktive løbere, der alle gennemførte løbet, en fantastisk oplevelse i den første udgave af Anholt halvmaraton og ti kilometer i 2010.

For at give endnu flere muligheden for at deltage i arrangementet har de lokale arrangører i år besluttet at udvide arrangementet med en ti kilometer gå-rute, der ligesom løberuterne fører deltagerne gennem Anholts barske natur.

Billede fra sidste års løb på Anholt.

Billede fra sidste års løb på Anholt.

Anholt-buk til middag

Aftenen før løbet serveres en lækker pastamiddag på Anholts hyggelige kro, der også danner ramme om en grillmiddag, når løbet er vel overstået. Ved grillmiddagen serveres blandt meget andet en sommerbuk, der er blevet nedlagt lokalt.

Løbere ude på ruten.

Løbere ude på ruten.

Du kan læse meget mere om løbet og de praktiske detaljer på www.anholt-halvmaraton.dk. Der er mulighed for tilmelding til og med søndag d. 7 august.

Publiceret 01 August 2011 17:00