Både hos TMV 8530- og HEI-lejren lød der roser til ledere, tilskuere og spillere for den gode atmosfære, der omkransede det intense opgør.

Både hos TMV 8530- og HEI-lejren lød der roser til ledere, tilskuere og spillere for den gode atmosfære, der omkransede det intense opgør.

Seriefodbold:

Ubesejrede TMV tog lokalskalpen

HEI tabte tirsdag aften med 2-0 til TMV 8530 på Virup Park i Hjortshøj efter intens kamp.

Af
Af Andreas Bo Jensen

Et flot tilskuerfremmøde på 145 sikrede sæsonrekorden på Virup Park. På en lidt kølig sidste sommeraften, der på forhånd var døbt "årets lokalopgør" i Hjortshøj, var det gæsterne fra HEI, som satte værterne TMV 8530 under pres.
I den første halve time misbrugte HEI tre-fire helt oplagte målchancer, og de kunne også retteligt føle sig snydt for et straffespark, da Amir Vallaee blev væltet omkuld i straffesparksfeltet. Da Emil Fossum fra TMV 8530 i det 15. minut samtidig fik gult kort så det godt ud for gæsterne.

Lammende scoring

Men at fodbold er uforudsigeligt, så man et tydeligt eksempel på, da kampen rundede den halve time. Martin Manø havde hevet store redninger frem i TMV-målet og holdt nullet, så da TMV pludselig sig på 1-0 ved Tobias Christensen – på et kludet skud tæt under mål – ramte det som en bold i fjæset HEI-spillerne. Det kunne også ses på de rødes spil, som efter scoringen virkede lammet.

Fossum tog revanche

I 2. halvleg kom HEI sig over chokket. De fik igen lidt styr på kampen, uden dog helt at spille sig frem til de store chancer, imod et TMV hold, der på mange pladser var det unge HEI hold fysisk overlegent, og som også samtidig stod godt i kæderne. Som i 1. halvleg var der i 2. halvleg stadig ingen af holdene der kunne finde det gode spil frem.
Kampen blev reelt afgjort, da HEI et kvarter før tid under et opspil dumt mistede bolden, og derved gav TMV's Emil Fossum en friløber, som med et langt og elegant skud tvang læderet ind bag en sagesløs Henrik Grønvald i HEI målet.
Det tog modet fra HEI-spillerne, som hen mod slutningen virkede modløse, og dermed kunne TMV-spillerne forlade banen velvidende, at de stadig er ubesejrede i rækken.

Skuffet træner

Et lidt ufortjent nederlag til HEI, som dog kun kan bebrejde sig selv. Havde de scoret på deres chancer i kampens indledning og udnyttet overtallet, så havde de mange fremmødte på Virup Park fået sig en anden oplevelse.
HEI træner, Renè Knudsen var naturligvis skuffet over nederlaget til sin gamle arbejdsgiver, men roste dog sit hold for en god indsats.
”Når vi først får hul på bylden, så skal scoringerne nok vælte ind. Det her hold har så mange offensive kvaliteter, så det er jeg slet ikke i tvivl om” Sagde Renè Knudsen efter kampen.
De to hold spiller returopgør på Skæring Stadion søndag den 26.september klokken 13.

Kampfakta:

TMV 8530 vs HEI 2-0 (1-0) Mål for TMV: Tobias Christensen og Emil Fossum Gule kort: HEI 1 :(Morten Nikolajsen) - TMV 8530: 2 (Emil Fossum og Esben Svensson) Røde Kort: 0 Tilskuere: 145 (Sæsonrekord)

Publiceret 01 September 2010 23:09