Allan Haslund (bagerst tv.) var glad for sæsonens første sejr til Nørager.

Allan Haslund (bagerst tv.) var glad for sæsonens første sejr til Nørager.

Seriefodbold:

Nørager kom på tavlen i serie 2

Efter tre nederlag på stribe fik Nørager vendt bøtten i tirsdagens udekamp mod B65, der blev besejret 2 - 1

Af
Af Lars Norman Thomsen

"Det var dejligt at få alle tre point, og det var også fortjent, for vi dominerede hele kampen bortset fra de sidste ti minutter, hvor vi gik lidt i panik, fordi vi blev ramt af to dumme, gule kort," siger Nøragers spillende træner, Allan Haslund, der igen spillede alle 90 minutter på den centrale midtbane.
Nørager satte sig på opgøret fra start i første halvleg, hvor Haslund & co. kørte bolden rundt og fik modstanderne til at løbe forgæves i store perioder.
Rasmus Nørgaard bragte Nørager foran 1 - 0 efter 20 minutters spil på hovedstød efter oplæg fra Ole Jensen, der igen var en af Nøragers bedste.
Christian Mørck øgede til 2 - 0 ti minutter senere, da han let trillede bolden i mål efter en Rasmus Nørgaard afslutning, som målmanden måtte give returbold på.

To dumme kort

I anden halvleg fortsatte Nørager med at spille bolden godt rundt og kom også til chancer. Den største tilfaldt indskiftningsspilleren Ronni Bruun, som alene med målmanden valgte at forsøge et lop i stedet for at trille bolden forbi keeperen. Løsningen viste sig ikke at være velvalgt, for lopbolden gik over mål.
"Havde vi scoret på den chance, var kampen reelt blevet lukket," konstaterer Allan Haslund.
I stedet gik der lidt ged i den set med Nørager-briller mod kampens slutning, hvor først Michael Jensen og lidt senere Daniel Sortkjær måtte til afkøling i ti minutter med gule kort.
"To dumme og unødvendige kort, som det bare ikke er godt nok at lave. Det er for urutineret af begge spillere," lyder krtikken fra Haslund.
Med to spillere i overtal forsøgte B65 at presse Nørager, og med små ti minutter kom reduceringen på hovedstød efter hjørnespark.
"Vi red dog stormen af, men det var helt unødvendigt, at det skulle blive så spændende. Det må ikke ske fremover," siger Haslund.

Positive problemer

Nørager fik efter tre nederlag ny medvind, og træner Haslund håber på en fortsættelse i næste spillerunde mod Langå.
Her har han angriberen Lasse Jensen til rådighed. Tvillingbroderen til Michael Jensen er ellers flyttet til København for at arbejde, men den kommende weekend er han på hjemmebesøg og vil gerne hjælpe sit gamle hold.
Desuden kan Haslund også råde over anfører Kasper Sortkjær, der ikke altid er til rådighed, når Nørager spiller hverdagskampe.
"De skal begge med, men jeg afgør først efter træningen torsdag, hvem der skal sidde over," siger Allan Haslund, der har fået smag på spillet på banen efter at have spillet samtlige 90 minutter i de to sidste kampe.
"Jeg synes, det er gået okay og er i form til at spille alle 90 minutter, men det er nu ikke mig, men holdet det drejer sig om," siger han beskedent.

Publiceret 01 September 2010 18:58