Nøragertræner Jan Mathiesen og hans hold kan se frem til fem svære kamp.

Nøragertræner Jan Mathiesen og hans hold kan se frem til fem svære kamp.

Ingen tro på sejr hos Nøragers håndbolddamer

Nørager tabte efter en dårlig start med 26-21 til et svagt Brabrandhold i damernes 3. division.

Af
Af Martin Schultz

Der er lang vej hjem for Nøragers håndbolddamer, som helt har tabt troen på at de kan vinde en håndboldkamp. Nørager burde have vundet søndagens kamp på udebane mod Brabrand, som stillede med et hold uden divisionsklasse. Men en katastrofal start med dårligt kontraspil og mange brændte chancer betød, at Nørager efter 14 minutter var bagud med 8-2. Holdet fik rettet på spillet, så stillingen var 16-9 ved pausen. ”Jeg var meget skuffet over spillernes indstilling i første halvleg. Man skal tro på at man kan vinde,” siger Nørager træner Jan Mathiesen.

Spillerne skal tro på sig selv

Indstillingen var bedre i anden halvleg, men desværre brændte holdet alt for mange chancer på to gode Brabrand målmænd. ”Midt i anden halvleg når vi op på 20-17, men brænder fem oplagte chancer og et straffekast og kommer igen bagud med fem mål med syv minutter igen,” siger Jan Mathiesen. Han kunne glæde sig over fremgangen i anden halvleg. ”Men spillerne skal mentalt tro på at de kan vinde, og vise, at de har noget at kæmpe for.”

Fem svære kampe tilbage

Med fem kampe tilbage ligger det ellers så fighterstærke Nøragerhold fjerdesidst, men kun et point foran Hasle på den plads, som betyder play-off kampe om forbliven i 3. division. Tilbage står kampe mod de to oprykningskandidater og et par kampe mod hold, som ikke har noget at spille for. ”Spillerne har fokuseret på det forkerte. Forhåbentlig vil de nu vise, at de vil kæmpe for at vi kan bevare vores plads i rækken,” siger Jan Mathiesen. Der var ros til Line Jensen og Stine Johnsen, som begge scorede fem mål. Susanne Andersen og Anette Pedersen lavede hver tre mål, Camilla Bonde og Laila Kristensen hver to mål, og Tine Jensen et mål.

Publiceret 01 March 2009 23:21