Nok af spekulationer for Nørager træner Jan Mathiesen. Formsvage Nørager taber for anden uge i træk til en lavere liggende modstander.

Nok af spekulationer for Nørager træner Jan Mathiesen. Formsvage Nørager taber for anden uge i træk til en lavere liggende modstander.

Skidt start for Nørager gav Grenaasejr

Grenaa IF fik sæsonens første sejr med 25-20 over formsvage Nørager i kvindernes 3. division i håndbold.

Af
Af Martin Schultz

Grenaa IF’s damer var klar fra start, men det var Nørager ikke, da de to lokalrivaler søndag eftermiddag mødtes i Grenaa Idrætscenter. Efter ti minutter var Grenaa IF nemlig foran med 6-0 og havde på et tidspunkt en føring på 12-3, inden Nørager fik rettet sig lidt til en pausestilling på 14-8 til hjemmeholdet. ”Vi kom helt galt i gang. Angrebsmæssigt var vi slet ikke klar og det straffede Grenaa IF med effektive kontraløb,” siger Nørager træner Jan Mathiesen. For anden uge måtte han se sit hold tabe til et lavere liggende hold i tabellen. Kampe man bestemt havde regnet med at skulle have point i.

Veteran en klar forstærkning

Ved stillingen 12-3 til Grenaa IF sendte Jan Mathiesen veteranen Anette Petersen på banen. Det var en klog disposition, for den genindkaldte tidligere profil blev holdtes topscorer med otte mål. ”Anette spiller en rigtig god kamp. Hun bringer os tilbage i kampen med tre hurtige mål og stabiliserer holdet med sin rutine og sin vindermentalitet,” siger Jan Mathiesen. Nørager kom mere med i kampen i anden halvleg og var mod slutningen ved at få fat i Grenaa. Men Nørager brændte et straffe ved stillingen 23-20 og da Grenaa IF på kontra’en scorede til 24-20 var kampen lukket. Anette Petersen blev topscorer med otte mål, Camilla Bonde, Susanne Andersen og Stine Johnsen lavede hver tre mål, Dorthe Fuglsang lavede to og Laila Kristensen et mål.

Første sejr til Grenaa i år

I Grenaa kunne man glæde sig over sæsonens første sejr i en ellers pointfattig turnering. Men armene er kommet ned igen. ”Vi ved, det er et langt sejt træk. Nu begynder vi at møde de modstandere, der har under ti point. Så det kører efter planen,” siger Grenaa træner Per Thomsen. Trods den fattige pointhøst giver holdet ikke op, så længe muligheden for at redde sig er til stede. ”Jeg er tilfreds med holdets præstation. Vi spiller på det niveau, vi kan præstere, og det er tilfredstillende.” Træner Per Thomsen roser Ditte Mandrup for en flot indsats i både angreb og forsvar. Hun blev topscorer med otte mål. Louise Gleerup og Sabine Knold scorede hver fem mål, Anette Firgaard tre mål, Nicole Sørensen to mål, og Edisa Halelovic og Anne Sofie Sørensen hver et mål.

Tre ugers kamppause

Turneringen holder nu en kamppause på tre uger. De tre norddjurske hold Rougsø KFUM, Nørager B og Grenaa IF skal først i kamp igen 22. februar. Nørager træner Jan Mathiesen ser frem til pausen. ”Vi skal træne og have noget kamptræning. Vi skal arbejde med at finde troen på, at vi kan vinde igen,” siger Jan Mathiesen. Grenaa træner Per Thomsen ærgrer sig til gengæld over afbrydelsen i turneringen. ”Alle spillere er klar og fit for fight. Vi er i god form og i en god gænge. Det er ærgerligt, at vi skal holde en pause nu.”

Publiceret 01 February 2009 22:04