Træner Hans Jørgen Jensen kunne være godt tilfreds med sit hold efter kampen mod Nørager.

Træner Hans Jørgen Jensen kunne være godt tilfreds med sit hold efter kampen mod Nørager.

Rougsø KFUM pelsede Nørager i lokalopgør

Aldrig tvivl om sikker Rougsøsejr på 36-20 i lokalopgør uden den store spænding.

Af
Af Martin Schultz

Opkomlingene fra Rougsø KFUM kan efter den sikre sejr torsdag aften i lokalopgøret mod Nørager i kvindernes 3. division i håndbold kalde sig for Djurslands bedste kvinde håndboldhold. Efter to sejre i de indbyrdes opgør mod Nørager og en sikker placering i midten af rækken med 15 points for 13 kampe, har pigerne fra Ørsted vist, at de hører til i 3. division. I kampen mod Nørager torsdag aften var der aldrig tvivl om resultatet. Med en pausestilling på 20-9 til Rougsø KFUM og en scoringspause de første 13 minutter af anden halvleg hos de gule fra Nørager, lignede det lidt af ydmygelse af det normalt så fighterstærke Nøragerhold. Men udeholdet rejst sig i slutningen af kampen samtidig med at Rougsø holdt nogle af deres profiler på bænken, så resultatet blev trods alt tåleligt på papiret. Der var ikke spænding på noget tidspunkt af kampen, som heller ikke foregik i den ventede publikumskulisse. Måske havde de lugtet lunten i Nørager og blev hjemme for på TV at se herrelandsholdet vinde over Norge ved VM i Kroatien.

Rougsø bedst i alle spillets faser

Nørager havde ikke heldet i starten af kampen med mange skud på træværket. Rougsø KFUM kom hurtigt foran med 8-2 og var foran med hele 17-6 på vej mod 20-9 ved halvleg. Rougsø KFUM var bedre i alle spillets faser og scorede både på gode langskud, indspil til stregen, gode åbninger på fløjen og i en tempostærk kontrafase. Samtidig havde man en rigtig god målmand i Heidi Klemmensen, som hurtigt fik krammet på Nøragers eneste seriøse skudtrussel, Susanne Andersen. Nørager forsøgte sig uden held med taktiske krumspring som enkelt og dobbelt mandsopdækning, men fandt aldrig det modtræk, som kunne slå et velspillende Rougsøhold ud af rytmen.

Rougsø KFUM's Marlene Jensen får tilkæmpet sig et straffekast.

Rougsø KFUM's Marlene Jensen får tilkæmpet sig et straffekast.

Stolpe ud for Nøragers kvinder

Rougsøtræner Hans Jørgen Jensen havde en god aften og kunne tillade sig at give godt med spilletid til nogle af sine marginalspillere. Med ti ud af elleve markspillere på scoringslisten kunne han også være tilfreds med bredden på holdet. ”Vi gør det godt og spiller en kamp med få fejl. Samtidig har vi modtræk klar, når Nørager prøver at mandsopdække os,” siger Hans Jørgen Jensen. Han lod første halvlegs store profil Tina Hørning sidde på bænken i anden halvleg og gav Marlene Jensen spilletid som playmaker. Nøragertræner Jan Mathiesen syntes ikke resultatet var helt retfærdigt. ”Vi spiller godt op til vores afslutninger, men vi rammer træværket mange gange og skyder Rougsøs målmand forkert. Det var stolpe ud for os og stolpe ind for Rougsø. Men sejren var fair nok.”

Nøragers træner Jan Mathiesen og Rougsø træner Hans Jørgen Jensen efter kampen.

Nøragers træner Jan Mathiesen og Rougsø træner Hans Jørgen Jensen efter kampen.

Det var de røde fra Rougsø, som kunne råbe

Det var de røde fra Rougsø, som kunne råbe "Hvem var det der vandt idag ...".

Målscorerne i lokalopgøret

For Rougsø scorede Ida Laursen 8 mål, Jannie Mikkelsen 5 mål, Helle Mikkelsen, Majbritt Mikkelsen og Louise Kempel hver 4 mål, Jette Vestergaard, Tina Hørning og Nanna Christiansen hver 3 mål, og Marlene Jensen 1 mål. For Nørager scorede Camilla Bonde 7 mål, Susanne Andersen 4 mål, Line Jensen 3 mål, Susanne Rasmussen og Stine Johnsen hver 2 mål, og Laila Kristensen og Tina Rosenkilde hver 1 mål.

Publiceret 22 January 2009 23:44