En brækket næse, et rødt kort og bluser, der kunne vrides af sved. Jo, holdfællesskabet Aastrup/H- Grenaa havde en begivenhedsrig søndag i Odder, hvor det blev 21 - 21 i topopgøret mod Odder Håndbold.

En brækket næse, et rødt kort og bluser, der kunne vrides af sved. Jo, holdfællesskabet Aastrup/H- Grenaa havde en begivenhedsrig søndag i Odder, hvor det blev 21 - 21 i topopgøret mod Odder Håndbold.

Mandfolkepræstation af Aastrup/H. - Grenaa IF

Holdfællesskabet Aastrup/H. - Grenaa IF i Jyllandsserien for herrer hentede det ene point i søndagens topopgør på udebane mod Odder Håndbold.

Af
Af Lars Norman Thomsen

En brækket næse til Aastrup/H - Grenaa's hårdtskydende Jakob Sørensen efter blot 50 sekunders spil. Så var scenen ligesom sat i søndagens topopgør i Odder, hvor hjemmeholdet, Odder Håndbold, var foran med to point før dagens kamp.
De øvrige spillere fra holdfællesskabet viste dog, at de ikke stikker op for bollemælk, og Jakob Sørensens uheld tændte dem yderligere.
Helt "outstanding" var målmand Jens Olsen, der stort set var umulig at passere. Han nappede fem straffeskast og hev klasseredninger frem konstant. Målmand Olsen var så stærk, at hans ligemand, tyske Benjamin Hoff, varmede bænken i hele kampen.

Pauseføring 11 - 8

Aastrup/H - Grenaa førte 11 - 8 ved pausen, men et rødt kort til Kasper Schmidt efter 37 minutters spil som konsekvens af tre to-minutters udvisninger decimerede bænken til en enkelt markspiller, og det stærke hjemmehold åd sig tættere på.
Odder Håndbold udlignede med et kvarter igen, men en en sidste kraftanstrengelse af de dødtrætte spillere fra Aastrup/H - Grenaa gjorde, at der stod 21 - 21 på måltavlen, da der manglede godt et minut.
"Ja, der manglede faktisk et minut og 15 sekunder, da vi fik udlignet, men alligevel fik Odder Håndbold lov til at spille med bolden i resten af kampen uden, at der blev dømt nøl," fortæller Torben de Place, træner for Aastrup/H - Grenaa.
Aastrup/H - Grenaa fik heldigvis lukket af i kampens døende sekunder, og når både træner og spillere har sundet sig i et par dage, kan de være udmærket tilfredse med pointudbyttet.

Juul og Larsen

Angrebsmæssigt brillerede topscorer Kristian Larsen med ti mål, heraf to på straffekast. Den talentfulde fløj imponerede atter med sin uspolerede spillestil, og fra bagkæden fik Mikkel Juul vist, at han er tilbage på sit gamle niveau med syv mål.
"Olsen i målet og Larsen og Juul gjorde det fantastisk, men det gjorde de øvrige bestemt også. Vi er virkelig gået frem både individuelt og som hold, og vi havde vundet i Odder, hvis vi havde haft Jakob Sørensen med til sidste fløjt," siger Torben de Place, der nu ser frem til tre kampe, der næsten kommer trip-trap-træsko. Torsdag kommer AGF på besøg i Grenaa Idrætscenter, herefter venter Aarhus Nord søndag - ligeledes i Grenaa Idrætscenter - inden en udekamp mod Ådalen slutter rækken.
"Tre sindsygt afgørende kamp, som vi skal have fuld udbytte af, før der venter holdet en længere kamppause," lyder trænerens proklamation.

Publiceret 11 January 2009 20:48