Grenaa IF tabte søndagens udekamp til topholdet Odder Håndbold med 34 - 25.

Grenaa IF tabte søndagens udekamp til topholdet Odder Håndbold med 34 - 25.

Godkendt indsats af Grenaa IF

Trods et nederlag på 34 - 25 til topholdet Odder leverede Grenaa IFs 3. divisionsdamer en udmærket indsats mod rækkens bedste hold.

Af
Af Lars Norman Thomsen

Træner Per Thomsen havde givet sine spillere en lille opsang før søndagens udekamp mod topholdet Odder Håndbold.
"Pigerne kunne simpelthen ikke være deres indsats bekendt, da vi tirsdag i sidste uge tabte pokalkampen til Hasle KFUM, og derfor markerede jeg lige, at jeg forventede noget af dem i kampen mod topholdet," fortæller Per Thomsen.
"Spillerne hev sig selv op i dag trods nederlaget på 34 - 25. Odder er sammen med JAI de to bedste hold i 3. division efter min mening, så det er ingen skam at tabe til et hold, der ganske enkelt rykker op ellers hører alt ting op."

God start

Grenaa IF fik en glimrende start på kampen med føringer på 3 - 0 og 5 - 2, før hjemmeholdet fandt ud af, at et bundhold med kun et point godt kan spille håndbold.
Odder Håndbold skruede tempoet op og førte 16 - 11 ved pausen.
"De scorer lidt heldigt et par mål i slutminutterne, og det var ærgerligt for os, for det havde været mere end flot kun at være nede med tre mål ved pausen mod rækkens tophold," siger Per Thomsen.

Offensivt forsvar

I anden halvleg var Grenaa IF godt med i kampens indledende fase, men da Odder Håndbold gik over til at dække et mere offensivt forsvar, ødelagde det lidt af tegningen hos Grenaa IF.
En længere scoringspause fra udeholdets side blev modsvaret af seks mål til Odder Håndbold, og så var den kamp lukket.
Ditte Mandrup og stregspilleren Sabine Knold nettede hver fem gange hos Grenaa IF, hvor Anette Firgaard ydede en fin indsats forsvarsmæssigt og Karina Skaarup det samme i både forsvar og angreb. Skaarup havde mange målgivende assists til stregspillerne.
Grenaa IF møder søndag Rougsø KFUM i Grenaa Idrætscenter.
"Det er ikke umuligt, at vi kommer på tavlen i den kamp og sker det, vil det være en kæmpe forløsning for spillerne," siger Per Thomsen, der er godt orienteret om Rougsø KFUM og fremhæver Tina Hørning som en af holdets store profiler.

Publiceret 11 January 2009 21:35