Aastrup/Hammelev fik en god start på anden turneringshalvdel i damernes jyllandsserie. Søndag venter et topopgør mod HEI/Skæring i Aastruphallen.

Aastrup/Hammelev fik en god start på anden turneringshalvdel i damernes jyllandsserie. Søndag venter et topopgør mod HEI/Skæring i Aastruphallen.

Aastrup/Hammelev løb Skovbakken over ende

En sikker 39 - 20 sejr til Aastrup/Hammelevs jyllandsseriedamer i udekampen mod Skovbakken IK kunne der ikke pilles ved.

Af
Af Lars Norman Thomsen

Aastrup/Hammelevs jyllandsseriedamer fortsatte de gode takter fra før jul - hvor klimaks blev nået med en pokalsejr over topholdet Viby IF fra 2. division - da holdet søndag aften besejrede Skovbakken IK på udebane med hele 39 - 20 efter pauseføring 15 - 9.
Kampen fik ellers en meget træg og målfattig indledning, men Aastrup/Hammelev fik mod slutningen af første halvleg kørt kanonerne i stilling, og resten af vejen var det kun et spørgsmål om sejrens størrelse.
"Skovbakken kunne ikke i længden holde tempo, fordi vi rent fysisk var noget bedre end dem, og da vi først begyndte at score på vores chancer, havde vi kampen i vores hule hånd," forklarer træner Erik Flak Jørgensen, der glæder sig over, at spillerne har fået spilkonceptet ind på rygraden.

Line og Trine

Hos Aastrup/Hammelev scorede Line og Trine, henholdsvis Kromand og Spliid, hver otte mål. Armina Erglic scorede syv gange fulgt af Mette Jakobsen med fire scoringer.
"Jeg synes vi både contramæssigt og i det stationære spil får lavet nogle fine scoringer, og det kan ses, at træningsøvelserne nu sidder i skabet," siger Erik Flak Jørgensen, der roser Lisa Nielsen for en god kamp i bagkæden.
"Hun scorer et enkelt mål, men hun er en dejlig boldfast spiller med et godt blik for spillet, og det lever stregspillerne, Maria Møller og Sisse Poulsen, godt af. De gjorde det også glimrende på hver deres måde, for de er meget forskellige spillertyper, men det er kun godt for holdet"
Aastrup/Hammelev spiller hjemme i Aastruphallen søndag 18. januar mod HEI/Skæring, der har den tidligere landsholdsspiller Merethe Hansen i truppen.
Begge hold har 20 point på en delt andenplads i Jyllandsserien før det indbyrdes møde.

Publiceret 11 January 2009 22:00