Grenaa IFs håndbolddamer i 3. division har kun samlet et point i det hidtil spillede 11 kampe. Alligevel forudser holdets træner, Per Thomsen (yderst tv) lys forude.

Grenaa IFs håndbolddamer i 3. division har kun samlet et point i det hidtil spillede 11 kampe. Alligevel forudser holdets træner, Per Thomsen (yderst tv) lys forude.

Grenaa damer kom skidt fra start

Grenaa IF har indtil nu kun hentet et sølle point i 11 kampe i damernes 3. division.

Af
Af Lars Norman Thomsen

Grenaa spillerne kom helt skævt i gang i søndagens udekamp mod topholdet Hornbæk SF i 3. division damer. Efter bare syv minutters spil førte hjemmeholdet med hele 8 - 2 og trods en godkendt indsats i store dele af de resterende 53 spilminutter, måtte Grenaa IF tage hjem med et nederlag på 26 - 19 efter at have været bagud med 16 - 10 ved pausen.
"Vi starter med at lave en række tekniske fejl, som vi ellers har forsøgt at rydde væk i træningen, så det var en negativ overraskelse, at vi alligevel gør det," siger træner Per Thomsen, der ellers var udmærket tilfreds med indsatsen.
"På nogle tidspunkter i både første og anden halvleg har vi faktisk gode muligheder for at komme tættere på dem, men en udvisning i første halvleg og en brændt friløber i anden halvleg kostede, og gjorde det svært at ryste dem for alvor,".

Stærk Mandrup

Grenaa IF har trænet godt i julepausen, og Per Thomsen kan både se og mærke stor spillemæssig fremgang.
"Nu handler det om at komme godt ud af de første kampe, hvor vi er oppe mod topholdene. Her handler det om at fokusere på nogle temaer, hvor vi kan måle fremskridt, men lad os så bare få nogle af de nederste hold, så skal der nok komme point på tavlen,".
Bagspilleren Ditte Mandrup, der for alvor er blomstret op under Per Thomsen, leverede en flot indsats med seks mål.
"Ditte gjorde det flot i angrebet og Nicole Sørensen det samme i forsvaret, hvor holdet har gjort store fremskridt. De fortjener et par ekstra plusser, men alle pigerne vil det her, og jeg glæder mig til fortsættelsen", siger Per Thomsen, der sender sine spillere i kamp igen søndag mod et andet tophold, Odder Håndbold på udebane.

Publiceret 05 January 2009 09:41