Grenaa IF starter træningen 17. januar

Danmarksserietruppen i Grenaa IF, som bliver det kommende Djursland FC fra efteråret 2009, starter træningen igen 17. januar.
Før forårets turneringsrunde indtager Grenaa IF en 9. plads blandt de 14 hold i Danmarksseriens kreds 3 med 16 point for 13 kampe.
Grenaa IF begynder turneringen med en hjemmekamp 4. april, hvor rækkens nummer to, Silkeborg IF, kommer på besøg. Grenaa vandt det tilsvarende opgør i efteråret 2008 med 2 - 0.


Nummer 1 og 2 fra hver af de tre Danmarksseriekredse rykker op i 2. division. Oprykningsberettigede fra Herre-DS rækken er dog kun hold fra klubber, som ikke har deltaget med et hold i den netop afsluttede Herre-DM turnering, samt indtil otte 2. hold fra de klubber, der i den efterfølgende turnering har kvalificeret sig til Superligaen.
Et 2. hold fra en klub, der spiller i Superligaen, er kun oprykningsberettiget fra Herre-DS, hvis der ikke allerede er otte 2. hold, der har kvalificeret sig til 2. division i den efterfølgende sæson.
Hvis der er flere 2. hold på oprykningspladserne, end der er ledige pladser i 2. division, er det det/de højst placerede hold der rykker op.
Nummer 11, 12, 13 og 14 rykker ned fra Danmarksserien.

Publiceret 01 January 2009 13:18

Borgerne høres om affaldsplanen

djursland De to kommuner på Djursland satser, i en ny affaldsplan, på mindre affald til forbrænding og mere affald til direkte forbrænding.

Affaldsplanen er i offentlig høring til og med 19. april, og man kan se planen på Reno Djurs' hjemmeside, hvor man også enkelt kan komme med sine kommentarer. Her skal man blot opgive navn og adresse og skrive sin mening, som andre kan se på siden og lade sig inspirere af.

På hjemmesiden er der en kort præsentation af de 12 temaer, affaldsplanen er bygget på. Her kan man få et hurtigt overblik.

Der er også mulighed for at dykke længere ned i de enkelte emner og at hente hele forslaget til affaldsplan.

Ønsker man at komme med et længere høringssvar, kan man sende det på mail til kommunerne eller Reno Djurs.

Inspirationsaften

Kommunerne og Reno Djurs inviterer også til inspirationsaften, hvor man kan fordybe sig i et eller flere af de 12 temaer i affaldsplanen. Den holdes torsdag 12. marts kl. 19-21 hos Reno Djurs i Balle. Tilmelding er nødvendig

"Inspirationsaftenen er for de nysgerrige og videbegærlige, som gerne vil et spadestik dybere. Formålet er at klæde interesserede godt på til at indlevere et høringssvar eller bare at gøre dem endnu klogere på affald og genanvendelse," siger Reno Djurs' direktør Morten Therkildsen.

-vik