Kom til Magisk Halloween i Djurs Sommerland

Du kan stadig nå en sidste tur i rutschebanerne i 2021. Djurs Sommerland slår nemlig endnu engang dørene op til halloween i forlystelsesparken.

Artiklens øverste billede
Til Magisk Halloween vil der blandt andet være 30.000 græskar foruden de mange forlystelser til både små og store legebørn. Foto: Djurs Sommerland / Pressefoto

Igen i år markerer Djurs Sommerland halloween med masser af uhyggelig hygge for hele familien. Selvom højtiden er forholdsvis ny i en dansk kontekst, er den steget kraftigt i popularitet de sidste 25 år – især blandt børnefamilierne.. Ifølge en ny undersøgelse foretaget af YouGov på vegne af læskedrikmærket Fanta har 62 procent af familier med børn mellem 0 og 17 år tænkt sig at fejre halloween i år. Sidste år lå tallet på 49 procent.

Det kan ses rundt omkring i det danske landskab, hvor de orange græskar i disse dage lyser op i efterårsmørket. Græskar vil der også være nok af i Djurs Sommerland, når de inviterer til Magisk halloween fra d. 16.-24. oktober. Her vil forlystelsesparken blive forvandlet med 30.000 græskar, raslende skeletter og ægte hekse rundt om i de mange lande.

Udklædning og mad

Traditionen tro klæder man sig ud til halloween, og der er da også god grund til at møde op i et flot kostume i efterårsferien. Hver dag kan gæsterne nemlig deltage i en udklædningskonkurrence. Dagens bedste udklædning vinder et sæsonkort til 2022.

Blandt de 9 vindere af dagens bedste udklædning til Magisk Halloween, kårer Djurs Sommerland årets bedste halloween-udklædning. Årets vinder får en VIP-tur til Djurs Sommerland i 2022 for 4 personer.

Udover konkurrencer og forlystelser byder ugen også på masser af lækkerier. Parken byder på alt lige fra brændte mandler og pandekager til pizzabuffet som inkluderer Fantas halloween-drinks. Djurs Sommerland er den eneste forlystelsespark i Danmark, hvor man kan smage de specielle halloween-varianter.

Fyrværkeri og fremtid

Hvis du er vild med krudt slutter dagen af med stort festfyrværkeri i Piratland lørdag og søndag kl. 18.15, såfremt vejrforholdene tillader det. Det er nemlig ikke kun halloween fejringen, der slutter af den 24. oktober.

»Vi lukker efter efterårsferien. Det havde været dejligt, hvis det så også betød ferie, men dog ikke,« griner administrerende direktør, Henrik B. Nielsen. Selvom dørene lukker, så har Djurs Sommerland nemlig som altid nok at se til inden de slår dørene op til endnu en sæson næste år.

Hvis du er interesseret i, hvordan Djurs Sommerland har klaret sig gennem en lang periode med corona, så hold øje med Lokalavisen i næste uge, hvor administrerende direktør, Henrik B. Nielsen gør status over forlystelsesparkens nuværende tilstand.


Læs også

Del artiklen