Ny sponsoraftale skal støtte op om et godt nærmiljø i Voldby

Lokalforeningen Voldby og omegn har netop indgået en sponsoraftale med energiselskabet OK, som indebærer, at bilister nu kan støtte foreningen hver gang, de tanker hos OK. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Artiklens øverste billede
Udover Lokalforeningen Voldby og omegn støtter energiselskabet OK omkring 2.400 klubber og foreninger i hele landet. Foto: Lokalforeningen i Voldby og omegn

Lokalforeningen Voldby og omegn kan se frem til snart at modtage sponsorstøtte fra energiselskabet OK.

Det skyldes en ny sponsoraftale mellem foreningen og OK, og det er en aftale, som foreningens formand, Tine Edal Nielsen, er rigtig glad for, da den skal bidrage til, at medlemmerne kan vedligeholde foreningens smukke og frugtrige areal.

Tine uddyber med at fortælle, at foreningen driver et sted, som kaldes Frugtlunden. Det fungerer, som et samlingssted for byen, og der er fokus på sundhed og fællesskab. Hun fortæller også, at det er et initiativ, som er med til at forskønne byen.

»Da den lokale skole blev lukket, så ønskede man at starte nogle andre initiativer op, som kunne samle byen og drive fællesskabet. Vi fik i den forbindelse, som forening, lov til at låne et stykke jord af kommunen til at plante frugttræer og opstille en hytte med borde og bænke,« fortæller Tine.

Vi ved, at denne tid er speciel vanskelig for alle klubber og foreninger, hvor mange har været tvunget til at sætte deres aktiviteter på pause. Derfor øger vi nu støtten til vores loyale og trofaste sponsormodtagere med 30 procent, så både voksne, børn og unge fortsat vil have mulighed for at dyrke idræt og foreningslivet, der hvor de bor.

Anders Knudsen, salgsdirektør i OK.

OK udbetaler pengene

Det er OK’s kunder, der har sparet pengene op til foreningerne ved at tanke på deres OK-kort eller via OK’s app.

Vælger kunderne at knytte OK-kortet til sponsoraftalen, støtter de nemlig kvit og frit for hver liter brændstof, der tankes på kortet.

I sponsoraftalen kan klubber og foreninger få fem øre for hver liter, der tankes hos OK. Derudover kan foreningerne få fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK og yderligere fem øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK.

I alt 15 øre kan altså gå foreningernes vej, hver gang der bliver tanket en enkelt liter.

30 procent ekstra

Lokalforeningen Voldby og omegn er en ud af cirka 2.400 klubber og foreninger, der har en sponsoraftale med OK og dermed nyder godt af støtte fra OK. Det danske energiselskab har sågar frem til og med maj 2022 øget sponsorstøtten med 30 procent til alle eksisterende foreninger med en benzinkortaftale, så de får ekstra hjælp til at klare sig igennem coronakrisen.

»Vi ved, at denne tid er speciel vanskelig for alle klubber og foreninger, hvor mange har været tvunget til at sætte deres aktiviteter på pause. Derfor øger vi nu støtten til vores loyale og trofaste sponsormodtagere med 30 procent, så både voksne, børn og unge fortsat vil have mulighed for at dyrke idræt og foreningslivet, der hvor de bor,« siger Anders Knudsen, salgsdirektør i OK.

sas

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.