25 års jubilæum i Djursland Landboforening

Artiklens øverste billede
Henrik Larsen, chef for økonomi og regnskab i Djursland Landboforening, kunne 1. juni fejre 25 års jubilæum i foreningen. Pressefoto.

Henrik Larsen, chef for økonomi og regnskab i Djursland Landboforening, kunne 1. juni fejre 25 års jubilæum i foreningen. Det bliver markeret 1. oktober på landbocenteret i Følle.

Henrik Larsen var 22 år gammel, da han startede som økonomiassistent i Djursland Landboforening.

1. juni kunne han fejre sit 25 års jubilæum i foreningen, og det bliver 1. oktober klokken 12 officielt markeret på landbocenteret, Føllevej 5 i Rønde, hvor landboforeningen vil være vært ved et let traktement.

»Det er helt vildt. De 25 år er bare fløjet afsted,« lyder det fra Henrik Larsen, som siden 2003 har været chef for økonomi og regnskab i Djursland Landboforening.

Henrik Larsen er uddannet ved SKAT i Grenaa Kommune, og efter at have været et smut i militæret i Aalborg, ville han gerne tilbage til Djursland for at arbejde.

Jeg var glad for at starte i Djursland Landboforening dengang for 25 år siden – og jeg er stadig glad for at være her. Vi har rigtig stor mulighed for at præge vores arbejdsliv, og det giver naturligvis et dynamisk arbejdsliv, som jeg er rigtig glad for.

Henrik Larsen

Den 22-årige Henrik Larsen, som ikke kommer fra en landbrugsmæssig baggrund, søgte et job hos Djursland Landboforening, som dengang havde et kontor i Grenaa.

»Det var og er jo et spændende sted, hvor vi har alt fra store landbrug til små landbrug men også mindre andre erhverv, som tøj- og vinhandler. Det fedeste er, at vi er med i alle processerne. Lige fra generationsskifte, dødsboer, skilsmisser eller planlægningen af økonomien, når børnene skal på efterskole. Og så er huset af en størrelse, så der altid er en kollega lige om hjørnet fra en af de andre afdelinger – det bruger vi rigtig meget,« forklarer Henrik Larsen.

Selvom Henrik Larsen kan bryste sig af hele 25 års erfaring i samme virksomhed, så er han langt fra den eneste, som har en høj anciennitet i afdelingen.

»Vi har i gennemsnit 23 års anciennitet her i afdelingen, og det er selvom, vi har flere elever. Folk har været her længe, og det giver ro og stabilitet på arbejdspladsen. Det gælder også for vores kunder, hvor mange altid har haft den samme konsulent. Det betyder selvsagt, at vi kan have fuld fokus og nær kontakt til alle vores kunder,« forklarer Henrik Larsen.

Med sine 47 år kan Henrik Larsen uden problemer nå et jubilæum eller to mere i foreningen, som langt fra er uhørt i Djursland Landboforening.

»Jeg var glad for at starte i Djursland Landboforening dengang for 25 år siden – og jeg er stadig glad for at være her. Vi har rigtig stor mulighed for at præge vores arbejdsliv, og det giver naturligvis et dynamisk arbejdsliv, som jeg er rigtig glad for.«

Det vil glæde landboforeningen, hvis man kigger forbi og hilser på Henrik Larsen på landbocenteret 1. oktober kl. 12, hvor Henrik Larsen i øvrigt kan fejre sin 48 års fødselsdag denne dag.

sas

Læs også

Del artiklen