Sten Bro Sørensen til venstre afløser Per Frost Bennekov som leder af Grenaa Lokalpoliti.

Sten Bro Sørensen til venstre afløser Per Frost Bennekov som leder af Grenaa Lokalpoliti.

Ny politileder fra Bagdad til Grenaa

Vicepolitiinspektør Sten Bro Sørensen afløser Per Frost Bennekov som leder af Grenaa Lokalpoliti.

Af
Af Martin Schultz

Nytåret var skiftedag for politiledelsen hos Lokalpolitiet Grenaa.
Den hidtidige leder Per Frost Bennekov vender efter halvandet år på posten tilbage som vagtchef på Politigården i Aarhus og afløses af vicepolitiinspektør Sten Bro Sørensen.
Den 44-årige sønderjyde kommer fra en stilling som leder af den danske politimission i Bagdad i Irak. Han er tiltrådt sin stilling og har bosat sig i lokalområdet.
”Jeg var i Irak i 15 måneder som coach for de irakiske generaler på deres politiakademi,” fortæller Sten Bro Sørensen, som tidligere har været udsendt til Thailand i forbindelse med tsunamien og på mission i det nordlige Irak.

Vil gerne integreres i lokalsamfundet

Sten Bro Sørensen er oprindelig fra Vojens og har en lang og alsidig karriere bag sig i politiet, mest inden for ordenspolitiet, men også med afstikkere til det der tidligere hed kriminalpolitiet.
Han er glad for at have slået sig ned på Djursland og har fået garanti for minimum to år som stationsleder ved Grenaa Lokalpoliti.
”Jeg vil meget gerne være en integreret del af lokalsamfundet,” siger Sten Bro Sørensen. Han sender gerne det signal, at politiet er til for borgerne på Djursland.
På de indre linjer vil han forsat arbejde for Østjyllands Politi som en god arbejdsplads med tilfredse medarbejdere og en god ånd præget af samarbejde og sammenhold.

Publiceret 04 January 2011 13:56