Aprilsnar: Byrådsmøder på rundtur i kommunen

På det kommende Økonomiudvalgsmøde efter påske ligger der et forslag fra borgmester Michael Stegger Jensen om at lade byrådsmøderne fremover foregå på skift i de gamle kommuner.

Artiklens øverste billede
Borgmester Michael Stegger Jensen (S) spiller nu ud med et forslag om at flytte byrådsmøderne væk fra rådhuset i Ebeltoft. Pressefoto

Borgmester Michael Stegger Jensen (S) har gjort gode erfaringer i sine første tre måneder med at komme rundt i kommunen for at møde borgerne og væk fra kontoret i Ebeltoft.

Borgmesteren var allerede under valgkampen forud for KV21 klar i spyttet og lovede på vælgermøderne, at han ville flytte kontoret ud af rådhuset mindst en gang om måneden og opholde sig i en på forhånd udvalgt by fra tidlig morgen til sen aften.

Dette løfte har han overholdt indtil videre, og det er erfaringerne fra denne praksis som nu får ham til at foreslå, at byrådsmøderne på samme måde på skift afvikles på forskellige lokationer i kommunen.

Lokationerne kan være klubhuse, forsamlingshuse og idrætshaller, nævnes det i forslaget fra borgmesteren, som Lokalavisen er kommet i besiddelse af.

Selv er borgmesteren tavs, fordi forslaget endnu ikke har været lagt frem for Økonomiudvalget, og derfor ønsker han ikke at udtale sig på nuværende tidspunkt.

Forslaget om at komme rundt i kommunen med 27 byrådsmedlemmer og en række embedsmænd falder fint i tråd med Socialdemokratiets åbne gruppemøder i sidste byrådsperiode, som foregik på skift i alle mulige egne af kommunen.

I forslaget nævnes en møderække på fire på forsøgsbasis i første omgang et byrådsmøde i hver af de fire gamle kommuner: Landbohjemmet i Pindstrup, Byens Hus i Mørke, Ugelbølle Friskole og Balle Forsamlingshus.

Læs også

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.