Corona: Afskedsreception for Niels Erik Iversen aflyst

Corona situationen får Socialdemokratiet og Niels Erik Iversen til at aflyse den planlagte reception lørdag for det snart forhenværende regionrådsmedlem.

Artiklens øverste billede
Lørdagens planlagte afskedsreception for Niels Erik Iversen er blevet aflyst og forventes afviklet på et senere tidspunkt. Foto: Lars Norman Thomsen

Corona situationen med øgede smittetal og opfordringer fra et flertal i Folketinget om at mødes i mindre antal, på baggrund af anbefalinger fra sundhedsmyndighederne, har fået Socialdemokratiet og Niels Erik Iversen til at aflyse den planlagte reception for det snart forhenværende medlem af Regionsrådet.

Receptionen var planlagt til lørdag 11. december klokken 13-15.30 i Metals lokaler i Grenaa.

Afskedsreceptionen var arrangeret af Socialdemokratiet i Djurskredsen og Niels Erik Iversen i fællesskab som en markering af 24 års virke i lokalpolitik med første to perioder i Grenaa Byråd, siden to perioder i Norddjurs Kommunalbestyrelse og slutteligt to perioder i Regionsrådet.

»Det øgede antal corona smittede og regeringens arbejde med at få kontrol over situationen har resulteret i, at vi aflyser receptionen. Vi vil ikke risikere noget,« skriver Niels Erik Iversen i en mail torsdag.Læs også

Del artiklen