Molly og Benny lytter fortsat med fra forreste række

Ægteparret Molly og Benny Thomsen fra Ryomgård svigter sjældent et byrådsmøde, selv om deres dåbsattest fortæller, at de har nået en høj alder.

Artiklens øverste billede
Benny og Molly Thomsen fortsætter deres livslange politiske engagement - og de nyder, at det igen er muligt fysisk at møde op til byrådsmøderne. Arkivfoto: Lars Norman Thomsen

Molly Thomsen fylder 88 næste gang. Hendes husbond, Benny Thomsen, har passeret de 95.

Det forhindrer dem ikke i at møde op til det månedlige byrådsmøde i byrådssalen i Ebeltoft, selvom de bor i Ryomgård. Det har været hårdt i Corona perioden at være forhindret i at sidde på tilhørerpladserne.

»Benny var sur over, at vi ikke var der i august, da det igen var muligt at møde frem fysisk til byrådsmøde efter Corona, men i aften kommer vi, hvis vi kan få kørelejlighed. Vores søn har tilbudt at køre os, så jeg forventer vi kommer,« lød det fra Molly Thomsen onsdag formiddag til Adresseavisen.

Selvfølgelig var parret der ved byrådsmødets start klokken 16, og de var der i næsten tre timer, før de stille forlod byrådssalen igen, arm i arm, inden det over næsten fire lange møde sluttede.

Molly og Benny Thomsen har været politisk engagerede siden deres pure ungdom, og de har været aktive socialdemokrater i hele deres lange liv.

Deres livslange politiske engagement og respekt for demokratiet har de foldet ud i mange sammenhænge - også ved at være fast inventar på tilhørerpladserne til byrådets møder.

Deres fravær i Syddjurs perioden, der begyndte i 2006, kan tælles på noget nær en hånd.

I sandhed imponerende.Læs også

Del artiklen