Nyt æresmedlem udnævnt hos Venstre

Ilsa Nielsen blev hædret på den nyligt afholdte generalforsamling i vælgerforeningen Norddjurs Vest.

Artiklens øverste billede
Ilsa Nielsen, nyt æresmedlem i Venstre Norddjurs Vest, sammen med Asger Bank Møller Christensen, MEP. Tilsendt foto

Grundet de stramme Covid-19 restriktioner måtte Venstres vælgerforening i den vestlige del af kommunen vente med at afholde årets generalforsamling.

Forleden lykkedes det.

Her kunne lokalformand Vibeke Binnerup afslutte generalforsamlingen med at udnævne Ilsa Nielsen som nyt æresmedlem, som »tak for mange års tro tjeneste.«

Inden havde Asger Bank Møller Christensen, et af fire Venstre medlemmer i Europa-Parlamentet, indledt aftenen med en frontberetning om det europæiske samarbejde.

Landmand Asger Bank Møller Christensen, 63, bor i Jordrup i Kolding Kommune, hvor han har en fortid som byrådspolitiker.

Asger Christensen, før han kunne skrive MEP på visitkortet, en gård med 620 malkekøer i Jordrup. Driften er nu overtaget af hans ældste søn.

Europa-Parlamentet er den eneste af EU’s institutioner, hvor politikerne er valgt direkte af EU’s borgere. Der er i dag 705 medlemmer af Europa-Parlamentet. Danmark har 14 medlemmer, som vælges af den danske befolkning hvert 5. år. Da Brexit trådte i kraft, fik Danmark sit 14. medlem.

Generalforsamlingen genvalgte Vibeke Binnerup som formand uden modkandidat, ligesom resten af bestyrelsen fortsætter.

Venstre i Norddjurs Vest er repræsenteret med Niels Ole Birk, Vivild, og Lars Sørensen, Øster Alling i Norddjurs Kommunalbestyrelse.Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen