Fire på banen for Nye Borgerlige

Højrefløjspartiet debuterer ved kommunalvalg i Norddjurs.

Artiklens øverste billede
Kandidaterne er fra venstre: Martin Peter Hansen, 45 år og fra Ørsted,Tue Christiansen, 31 år og fra Grenaa, Peter Husum 71 år, Grenaa, og spidskandidat Jens Kannegaard Lundager 54 år, Veggerslev. Pressebillede

Der bliver mere kamp om stemmerne på højrefløjen i kommunalpolitik i Norddjurs, end ved tidligere valg, når Nye Borgerlige debuterer ved et valg på kommunalt plan tirsdag 16. november.

De første fire Nye Borgerlige-kandidater er på plads i Norddjurs, og det sker for nogle af dem med en fortid i partier som de konservative og Dansk Folkeparti.

»Vi vil kæmpe for fornyelse og nytænkning, for Norddjurs og indbyggerne i kommunen. Under devisen ”vi er ikke som de andre” kommer vi ikke til at gøre som man plejer,« hedder det i den første pressemeddelelse fra partiet lokalt.

Spidskandidat - men ikke borgmesterkandidat - er Jens Kannegaard Lundager, Veggerslev, nummer to er Tue Christiansen, Grenaa, og som treer vil vælgerne finde Martin Peter Hansen, Ørsted, mens Peter Husum, Grenaa, er nummer fire.

»Listen er ikke lukket endnu, så er der nogen som kunne tænke sig at prøve kræfter med det politiske, og være med til at gøre en forskel, og forny Norddjurs Kommune, så vi ikke bare gør som vi plejer, så skal man kontakte os. Vores første mål er at få et borgerligt flertal og en borgerlig borgmester, Vi mener, at det er useriøst ikke at fortælle vælgerne, før valget hvem man peger på, og derfor har vi allerede peget på Jens Meilvang fra Liberal Alliance som vores borgmesterkandidat. Vi vil selvfølgelig samarbejde med alle partier, så længe vi kan se det er til gavn for Norddjurs og indbyggerne,« hedder det i pressemeddelelsen.


Læs også

Del artiklen