Steen Jensen træder et skridt tilbage i DF

Diana Skøtt Larsen er valgt som Dansk Folkepartis spidskandidat ved kommunalvalget.

Artiklens øverste billede
Diana Skøtt Larsen bliver spidskandidat for Dansk Folkeparti til kommunalvalget i Norddjurs. Pressebillede

Der kommer et nyt navn øverst på stemmesedlen for Dansk Folkeparti, når der er kommunalvalg tirsdag 16. november.

Steen Jensen, der er gruppeformand i DF-gruppen i denne valgperiode, træder frivilligt et skridt tilbage og overlader førstepladsen på stemmesedlen til Diana Skøtt Larsen, der blev valgt ind i kommunalbestyrelsen i 2017.

Dansk Folkeparti Norddjurs har holdt generalforsamling og opstillingsmøde, og her havde bestyrelsen indstillet, at Diana Skøtt larsen skal være spidskandidat, og den indstilling fulgte generalforsamlingen enstemmigt.

Diana Skøtt Larsen er 49 år, og hun er bosat i Grenaa, hvor hun arbejder som selvstændig og som afløser i hjemmeplejen. Hun stiller også op for Dansk Folkeparti til regionsvalget i Midtjylland.

Hun har arbejdet i mange år inden for salg og marketing i hotel og rejsebranchen, samt været beskæftiget med ejendomshandel og administration. Hun sidder som nævnt allerede nu i kommunalbestyrelsen med Steen Jensen og Pia Bjerregaard som begge fortsat er at finde på listen som nummer to og tre. Derudover tæller listen Helle Bay Ringberg opstillet som nummer fire og Michael Sørensen nummer fem.

Listen er stadig åben for kandidater der ønsker at opstille.

Dansk Folkeparti opstiller sideordnet til kommunalvalget.

Læs også

Del artiklen