Letbanen: To ekstra morgenafgange og fire ekstra eftermiddagsafgange til og fra Grenaa fra 3. januar

Fra og med 3. januar 2022 bliver antallet af afgange mellem Ryomgård og Grenaa i myldretiden øget. Det vil sige, at der vil være afgange hver halve time.

Artiklens øverste billede
Letbanen kører to ekstra morgenafgange og fire ekstra eftermiddagsafgange til og fra Grenaa fra 3. januar. Det er de nuværende afgange til/fra Ryomgård, der bliver udvidet til Grenaa. Arkivfoto

Gå til indhold

Fra 3. januar 2022 kører Letbanen to gange i timen i myldretiden til og fra Grenaa.

I første omgang er det kunder, der pendler til arbejde eller uddannelse i Skejby, der mærker den største fordel ved de ekstra afgange

Det er opførelsen af et krydsningsspor i Trustrup som har muliggjort, at der fra 3. januar kan køre to letbaneafgange i timen til og fra Grenaa.

Længere rejsetid

Pendlere, der skal helt ind til Aarhus, skal til gengæld forberede sig på lidt længere rejsetid i perioden 3. januar – 10. marts.

Her bliver strækningen mellem Lystrup og Østbanetorvet lukket og ombygget, så der fra august 2022 kan indføres letbane hvert kvarter mellem Hornslet og Aarhus H i myldretiden.

Fra 3. januar til 10. marts bliver standsningsstedet Vestre Strandallé ombygget til en krydsningsstation, hvor to letbanetog kan passere hinanden.

Ombygningen betyder, at kunderne på strækningen skal finde andre alternativer i perioden. Standsningsstederne Østbanetorvet, Vestre Strandalle, Risskov Strandpark og Torsøvej vil være lukket ned.

Læs også

Del artiklen