Velgørenhed: Restaurant Bindingsværket støtter Børne- og Ungehospice

Drammelstrup restauranten Bindingsværket laver velgørenhedsevent for Børne- og Ungehospice Strandbakkehuset.

Artiklens øverste billede
Det røde bindingsværkshus i Drammelstrup, som i mange år var kendt som Hvide Kok, åbnede 7. maj 2021 som Restaurant Bindingsværket.

Restaurant Bindingsværket i Drammelstrup, tidligere kendt som Hvide Kok, inviterer til velgørenhedsaften den 27. og 28. oktober.

Bestiller man bord på disse datoer, er man som gæst med til at donere til Børne- og Ungehospice Strandbakkehuset. Alt overskuddet fra begge aftener, går nemlig ubeskåret til hospicet i Rønde.

Det røde bindingsværkshus i Drammelstrup, som hidtil har været kendt som Hvide Kok, åbnede 7. maj 2021 som Restaurant Bindingsværket.

Det unge par, der har overtaget Restaurant Bindingsværket, sommelier Frederikke Have og kok Mikkel Schandorff, har en 4retters menu med en dertilhørende vinmenu på bedding til de to aftener.

»Det må gerne være lidt udover det sædvanlige, når nu pengene går til en god sag. Gæsterne skal have en hyggelig aften, en god smagsoplevelse og selvfølgelig visheden om, at de er med til at støtte en god sag,« siger Mikkel Schandorff.

Læs også

Del artiklen