Formel 1: Sæbekasserne overtager Ørsted på lørdag

Spejderne i Ørsted afholder lørdag et stort sæbekasserally som en del af ELRO Dage.

Artiklens øverste billede
Lørdag står i sæbekassernes tegn i Ørsted midtby. Pressefoto

Lørdag 25. september kommer der til at lyde bildrøn i Ørsted - næsten.

Spejderne i Ørsted afholder et stort sæbekasserally som en del af ELRO Dage, og det bliver virkelig med manér.

Alle – både børn og voksne, der har tid og lyst til at bygge sæbekassebil, får en unik mulighed for både at bygge og afprøve deres køretøj. Spejderne har indkøbt træ, skruer, værktøj og hjul til 30 sæbekassebiler, så der vil være rig mulighed for at være både designer, håndværker og racerkører på samme tid. Og det allerbedste – sæbekassebilerne må deltagerne tage med hjem. Og så er det helt gratis at være med, fortæller Dag Kristiansen, formand for DDS Rougsø Gruppe – De Blå Spejdere i Ørsted.

Arrangementet foregår på Toldbodgyde, ved Spejderlopper og Retro butikken.

Spejderne har fået lov til at afspærre Toldbodgyde i tidsrummet klokken 10 – 15 medens byggeriet og løbet foregår. Selve rallyet kæres klokken 14, og der er naturligvis en flot præmie til både bedst udsmykkede bil og vinderen af rallyet.

Det er spejdernes senior gruppe, der står for hele arrangementet, og der sælges både pølser, øl, vand, kaffe og kage til rimelige priser på pladsen – uden mad og drikke, dur helten ikke.

»Arrangementet er meget tilskuervenligt, og alle er meget velkommen til en hyggelig dag. Så dan et hold, og mød op til en hyggelig dag,« opfordrer Dag Kristiansen.

Læs også

Del artiklen