Det lokale medie rykker endnu tættere på læserne

Lokalmedierne i Norddjurs er gået i luften med et nyt nyhedssite spækket med gratis nyheder om lokale forhold.

Artiklens øverste billede
Lars Norman Thomsen står i spidsen for redaktionerne, der udgiver Folkebladet og GrenaaBladet samt det lokale nyhedssite om Norddjurs. Foto: PR

Læserne får bedre mulighed for at involvere sig i journalistikken og dermed deres lokalområde. Nyhedsbreve og ikke mindst et nyt site, der bugner af gratis, lokale nyheder fra Norddjurs. Det er, hvad borgerne i bl.a. Grenaa, Auning, Glesborg, Vivild og Bønnerup nu kan glæde sig over.

Som et led i den løbende udvikling af den konstante nyhedsdækning har lokalaviserne på Norddjurs relanceret sit nyhedssite med gratis nyheder og debat om lokale forhold.

Journalisterne bag medierne har i forvejen deres hjemmevante gang i byerne, på rådhuset, blandt de handlende og i foreningerne samt ikke mindst på redaktionerne. Nu vil de i endnu højere grad blive profileret digitalt med en klar opfordring til borgene om at involvere sig i journalistikken og dermed lokalområdet.

»Det er et stort og afgørende, men ikke endeligt skridt mod hele tiden at udvikle vores journalistik og styrke relevansen af de historier, som vi hver dag tilbyder borgerne i Norddjurs gratis,« siger Morten Nystrup, ansvarshavende chefredaktør, Jyllands-Postens Lokalaviser.

Borgerinddragende journalistik, fysisk og digital tilstedeværelse samt stort lokalkendskab vil i fremtiden kendetegne lokalaviserne i Norddjurs yderligere, uanset hvordan og hvornår man ønsker at holde sig opdateret om livet i kommunen.

»Det ultralokale er vores niche. Om historien foregår i Grenaa eller Udby, er ikke afgørende. Vi rækker ud til læserne i hver en afkrog af Norddjurs,« siger lokalredaktør Lars Norman Thomsen.

Lokalavisen

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen